سلام تاپیک قبلیم توضیح دادم که عکس و فیلم های قدیمی شوهرمو تو کامپیوترش دیدم که قبل من با یه نفر دیگه رابطه عمیق داشت.. یک ساله ازدواج کردم. دارم میمیرم. ب روش نیاوردم اما سردم و خودش میدونه ناراحتم. میدونه دیروز کامپیوترش روشن کردم و مطمئنم حدس میزنه که دیده باشم.. همش میاد سمتم تا بغلم میکنه گریم میگیره به زور جلوی خودمو میگیرم. هی میگه به چشام نگاه کن بگو چی شده اصلا نمیتونم حرف بزنم باش نمیدونم چیکار کنم. مطمئنم متوجه شده که چی دیدم چون صبح دیدم کابل کامپیوترش رو برداشته. نمیدونم به روش بیارم یا ن . تا میخوام عادی باشم اشکام سریع میخوان سرازیر شن 😞 اونم همش میاد سمتم من هی باید فرار کنم که گریمو نبینه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
۳/۴ سال دوست بودن. رابطه ی جنسی هم به نظرم داشتن چون تو خونه عکس و فیلم داشتن با هم و اون خانم هم مط ...
خب دلیل اینکه نگهشون داشته مهمه
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
نگه داشتن اون عکسا چه معنی میده من نمیفمم منم ۱۸سالگی تا بیستو دو سالگی یه دوس پسر داشتم الان دیگ باهم نیستیم به دلایلی من هیچکدوم از عکسامونو ندارم ولی هر چندماه یبار بهم پیام میده اونم هنوز عکسامونو تو لپ تاب داره برام عجیبه کارشون اشتباهه ولی بنظرم مردا خودشونم نمیدونن با خودشون چندچندن اون حتی ازدواجم نکرده منم نکردم ولی مثلا آدم نمیشه ک باهم تو رابطه باشیم ولی گذشترو پاک نمیکنه!
عزیزم💔 اینقد حساسیت چرا خب؟؟شما خودت قبل شوهرتون با هیشکی در ارتباط نبودین یعنی؟
بودم ولی شوهرم دروغ گفت. من هیچ وقت ازش نپرسیدم ولی خودش همیشه میگفت اولین دختری که بهش کل دادم تو بودی. اولین کسی که باش رابطه جنسی برقرار کردم تو بودی و..
عزیزم تو گذشته طرف وقتی کنجکاوی میکنی و تا این حد جزئیات رو میفهمی خیلی اذیت میشی برای همین میگن هر ...
درسته اونموقع خانمشو نمیشناخته.ولی نباید عکس و فیلم مربوط به گذشته هم بمونه.اسکرین چت و....
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨