2777
2789
عنوان

من حساس شدم به شوهرم دوباره بهش بگم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعام هیچ وقت برآورده نشه تو دنیای که کثیف های عین تو هستن ی فرشته به دنیا بیاد انشالله که ببینم‌ نسل ...

معلومه همیشه نفرین تو دهنته که انقدرر مثل آب خوردن بقیه رو نفرین میکنی ولی نفرینات همش برمیگرده سمت خودت زیاد جلز ولز نکن دلت سیاهه

معلومه همیشه نفرین تو دهنته که انقدرر مثل آب خوردن بقیه رو نفرین میکنی ولی نفرینات همش برمیگرده سمت ...

نفرینم‌ برای بی ذات های مثل تو‌همیشه ردیف و‌آمادس نوش جونت الانم برو‌‌گمشو دیگه ریپلای نکن اسمت میاد حالت تهوه میگیرم گوشیمو نجس کردی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

معلوم شد خودت چرا توش گیر کردی نمیتونی بیرون بیای

بسه خانم

اولا شوهرم همینطور یهویی نیومد گفت خودم چون حساسم و شکاکم هریمدت به چیزهای الکی گیر میدادم یا مثلا از باب نصیحت میومدم ک فلانی حواست باشه پا رو خط قرمزم نزاری وگرنه زندگیمون تمومه واینجور حرفا اونم درجوابم اینطور گف درواقع خودم بحثشوپیش کشیدم

اسی دیدی چه کثافط های آدم نمایی پیدا میشن برای مشاوره حالا توبرو فکرتو از حرفای مزخرف اینا پر کنحیف ...

اره واقعا من واقعا شرمندم ازت

چون تو تاپیک خودم بهت بی احترامی شد امیدوارم خدا دامنتوسبزکنه ویک بچه ناز وخوشکل به دنیا بیاری

بسه خانماولا شوهرم همینطور یهویی نیومد گفت خودم چون حساسم و شکاکم هریمدت به چیزهای الکی گیر میدادم ی ...

میدونی چرا طرف اونی؟! چون دوست داری حرفای اونو باور کنی ببین اونی که طعم زنای خیابونی رو چشیده مطمئنا نمیتونه هرزگیشو ترک کنه حالا هر چقدر هم قسم بخوره بگه فلانی اشاره کرد سوار نکردم دفعه قبلی که رفتی قهر برگشتی مگه عادتشو ترک کرد؟؟؟؟!!!!! دیگه نرفت سراغشون!!!! شوهر تو هرزگی تو وجودش ریشه انداخته طعم زنای خیابونی زیر زبونش مزه کرده هر چقدرم قطع کنی باز جوونه میزنه حالا میخای باور کن میخای نکن حاضرم شرط ببندم دو سه سال دیگه باز میای تاپیک میزنی تو ماشینش قرص پیدا کردم تو گوشیش شماره زن دیدم فلانیو سوار کرده شماره داده حالا ببین

میدونی چرا طرف اونی؟! چون دوست داری حرفای اونو باور کنی ببین اونی که طعم زنای خیابونی رو چشیده مطمئن ...

نمیدونم چرا پاتو کردی تو یک کفش که همش ثابت کنی اون هرزس خیانت میکنه فلانه بهمانه

بابا بکش بیرون خواهشا اشتباه من این بود که تاپیک زدم

باشه شوهر تو حضرت یوسف دفعه قبل که رفتی قهر برگشتی درست شد؟

عزیزم خوش اومدی به تاپیکم خدانگهدار

اونقدری ک توگیر سمچ دادی ک ثابت کنی شوهرم کیه وچیه من تعجبم گرفت

مثلا من الان بایک بچه برم طلاق بگیرم ب تو چی میرسه؟و بمونم به تو چی میرسه؟؟

ک اینقدر میخوای ثابت کنی و هی پست میزاری و میزاری

بسه بابا دیگه 

یه نظری دادی بدردم خورد استفاده میکنم نخورد نخونده وندیده میگیرمش دیگه چرا اینقدر پیله کردی و رفتی تک ب تک تاپیکامو خوندی بابا چقدر حوصله و وقت داری

اصلاشوهر من خیانت کاره اوکی؟ بیخیال میشی دیگه؟

خوش اومدی