2777
2789
عنوان

بهم گفت میندازمت بیرون از خونم

170 بازدید | 11 پست

سر بچه بحثمون شد یه کار بدی کرد  شوهرم میگفت تقصیر توه درستت میکنم ادمت میکنم گفت من همینم گفت میندازمت بیرون از خونه دلم میخواد بمیرم واقعا این همه بدبختی تو زندگی بکش اخرشم میگه میندازمت بیرون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو بنداز بیرون تا زنگ بزنم پلیس ببین چیکارت میکنن

گفتم این خونه ی منم هس مو به مو باهات تقسیم میکنم فک کردی با کی طرفی ...دید من خیلی عصبیم برگشت گفت من یه حرفی زدم تو دوساعت حرف نمیزدی میمردی  من اعصابم از جای دیگه خورد بودمنم گفتم به درک که خورده منم صب تا شب تو خونه جون میکنم من چرا میتونم خودمو کنترول کنم تو نمیتونی

بنظرم چند روزی قهر کن باهاش تا نبودتو حس کنه اگه دوستت داشته باشه نمیتونه بدون تو دومم بیاره

دیگه برام مهم نیست دوست داشتن یا نداشتنش ...وقتی شکست شکست دیگه ... خونه ای که دره به دره شو با جون دل و تلاش درس کردم منو چیزی جز مهمون ندید