2777
2789
عنوان

من حساس شدم به شوهرم دوباره بهش بگم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شماره ناشناس مزاحم شوهرم میشد من شک کردم بعد گفت اگه قصدم خیانت بود یه گوشی مخفی میخریدم نه شماره ایی که همش تو برمیداری 

خلاصه تا چندین روز بهش شک کردم 

البته بعد معلوم شد پسرخالش بوده ولی بااین حرفش بدتر شک به دلم داد

بنظرم بعضی مردادعقل درستی ندارن و حرفاشونو نسنجیده میزنن

اخه دیشبم تاپیک زدم یکی اومد گفت داره اینارو میگه ک خیالت راحت شه و زیرکاهی به کاراش ادامه بده بدتر ...

یکی غلط کرد

انقدر دور از جون اینجا آدم هست مشاورهای وحشتناک‌ میده که‌حد نداره

ماشالله خودت عاقل و پخته ای میدونی چی‌خوبه چی بد 

الان که انقدر دودلی تاپیک‌نزن چیزی بپرس یکی ممکنه بد راهنمایت کنه بریزی بهم

‏در‌ من خری به گل نشسته.

یه شماره ناشناس مزاحم شوهرم میشد من شک کردم بعد گفت اگه قصدم خیانت بود یه گوشی مخفی میخریدم نه شماره ...

اتفاقا همین حرفو شوهرمم بهم گفت 

وقتی میدید گوشیشو خیلی چک میکنم

گفت اونقدر خودتو اذیت نکن کسی ک بخواد کارشو کنه میکنه

میتونم ی گوشی و ی شماره بخرم ک نفهمی و خطا کنم

پس چک کردن فقط حالتو بد میکنه

البته ک منظورش این بود ادم باید خودش بتونه وفادار و متعهد باشه وگرنه کسی ک بخواد کاری کنه میکنه حالا هرچقدر چک کنی

ولی خب من حسم میگه کسی ک گوشی مخفی داره هیچوقت نمیاد بگه حرف گوشی مخفی بزنه و خودشو لو بده پس مطمئنا همچین غلطی ندارن

عزیزم، فکربدنکن توی جامعه ،متاسفانه اپیدمی شده  ،وحالاهم یک شیطنت بچه گانه انجام داده میگه بزرگ شدم  ومتوجه اشتباهش شده ،شماهم یک فرصت بهش بده ولی اگردایم بخواهی شک کنی افسردگی میگیری وتوزندگیت باخت میدی فقط به خودت برس ودایم بهش بگو میدونم منو بچه مون دوست داری وقدرمیدونی تاملکه ذهنت بشه   هروقت هم برات  چیزی تعریف کرد بااعتماد به نفس بگو باید هم همینطوری باشی ازت همین توقع رادارم وبعدهم سریع حرف راعوض کن

اتفاقا همین حرفو شوهرمم بهم گفت وقتی میدید گوشیشو خیلی چک میکنمگفت اونقدر خودتو اذیت نکن کسی ک بخواد ...

درسته گلم اگر گوشی بود که به زبون نمیاوردن 

بنظرم این که گفته تو اومدی جلو چشمم خواسته خودشیرین بازی دربیاره و بگه که عوض شده ولی بدتر خراب کرده 

واقعا مردا حرف زدن بلد نیستن من با چندسال متاهلی فهمیدم که اصلا از نظر ریزبینی به نصف عقل زنا هم نمیرسن و موقع حرف زدم اصلا فکر نمیکنن 

بخاطر بچت بیخیال باش عزیزم

عزیزم، فکربدنکن توی جامعه ،متاسفانه اپیدمی شده ،وحالاهم یک شیطنت بچه گانه انجام داده میگه بزرگ شدم ...

عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی

من خودم خیلی شکاک وحساس شدم شایدم بخاطر علاقه ای هستش ک بهش دارم

مثلا امروز بچم به شوهرم زنگ زد و شوهرمم سرکار بود بچم یه حرف خنده داری زد وشوهرم گذاشت رو بلندگو گوشی

و یهو صدای خندهای خانمای اطرافش اومدن همکاراش

وخیلییییی بدم اومد 

بعد گوشیو گرفتم گفتم گوشیو گذاشته بودی رو ایفون گفت اره چون رایان فلان حرف خنده دار و زد

و بعد بلافاصله جلو همون همکاراش موقع خدافظی کردن بهم گفت خداحافظ زندگیم

اما بدم اومد ازاینکه اینطور رو داده ب همکاراش ک خانمن و اینطور بخندن

شوهرمم کارش اداری نیست شغلش ازاده و در واقع بار میفرسته به فروشگاهها و نیروهای فروشگاه خانم و اقا هستن ومن صدای خندهای خانمارو بیشتر شنیدم

یکی غلط کردانقدر دور از جون اینجا آدم هست مشاورهای وحشتناک‌ میده که‌حد ندارهماشالله خودت عاقل و پخته ...

خدا یچی توت دیده که نازات کرده آخه توعه احمق بیشعور وقتی نه منو دیدی نه باهام بحث کردی 💩 میخوری توهین میکنی وقتی میریم خیابون روزانه هزار تا مزاحم و پیشنهاد داریم الان ینی باید همشو بیارم بزارم کف دست شوهرم که یکی بهم پیشنهاد داد ولی یه لحظه تو اومدی جلو چشمم رد کردم!!!!!! اگه جلو چشمم نمیومد قبول میکردم ینی !!!! اگه یکی ریگی به کفشش نباشه نمیاد بگه تو خیابون پیشنهاد داشتم که حال خودشو و همسرشو بد کنه میگیره به چپش ولی چرا باید یکی بیاد بگه تو خیابون دخترا بهم اشاره کردن سمتشون نرفتم چون تو اومدی جلو چشمم !!!! اون داره با این حرف اعتماد این خانومو میخره اصلا کدوم احمقی میره به شریک زندگیش میگه تو خیابون دخترا بهم اشاره کردن رد کردم اصلا این حرف ینی چی  آخه اون اگه متعهده لازم به گفتن این حرفا نیس باید با رفتارش نشون بده نه این حرفای چرت و پرت ۱۰۰درصد شوهر این خانوم زیرآبی میره اینارم میاد میگه که ایشون شک نکنه و چکش نکنه تا بو نبره 

ایشالا با حسرت بچه بسوزی که ندیده نشناخته به کسی توهین نکنی

انشالله اول داغ اولادت بمونه تو دلت بعد داغ خودت بمونه رو دل مادرت که انقدر بی همه چیز و پست فطرت تربیتت کردن تف به سفره ای که تو ازش لقمه حروم خوردی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

خدا یچی توت دیده که نازات کرده آخه توعه احمق بیشعور وقتی نه منو دیدی نه باهام بحث کردی 💩 میخوری توه ...

درد و بلای ما نازاها بخوره تو سره تو ننت

نازا باشم بهتره توله سگ نجسی عین تو بدنیا بیارم

انقدر نفهم و بیشعوری دهنت عین چاه فاضلاب میمونه

خاک برسر خانوادت که تورو ساختن

خاک برسر دور و بریات که‌تو بهشون مشاوره میدی

حالم ازت بهم میخوره

فقط میتونم بگم توف به ذات نداشتت

توف به ذات پدر و مادرت با این تربیتشون 

برو گمشو الهی از لحظه به لحظه زندگیت خیر نبینی

‏در‌ من خری به گل نشسته.