2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله دار با بچه دوماههههه

91 بازدید | 4 پست

۶ آبان زایمان کردم ۱۱ آذر اولین و آخرین پریود بعد زایمانم بود چون تو شیردهی پریود نمیشم رابطه هامونم مثل همیشه با جلوگیری طبیعی بود دوتا پسرامو با دارو باردارشدم اونوقت بعد ۶ روز عقب انداختن صبح بیبی چک ویتاساین زدم بعد یه ربع ۲۰ دقیقه دیدم هاله صورتی خیلی خیلی محو داره نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه خیلی علائم دارم حتی لک لانه گزینی یک روز و نیم دیدم فکرکردم پریود شدم کسی تجربه داره میخوام تا شنبه صبرکنم اگر باز مثبت شد برم آزمایش بدم

یا خدا دختر یه بی بی چکه دیگه صبح زود بزن شاید خط تبخیر باشه معمولا زیر ۵دقیقه میندازه ن ۲۰ دقیقه

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا دختر یه بی بی چکه دیگه صبح زود بزن شاید خط تبخیر باشه معمولا زیر ۵دقیقه میندازه ن ۲۰ دقیقه

صبح خیلی زود با ادرار غلیظ زدم خط تبخیر نیست صورتیه قشنگ ولی خیلی کمرنگه عکس گذاشتم ولی نیومده