2777
2789
عنوان

طرز فکر به شدت قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های اینجور خانواده ها بیشتر وقتا مثل خودشون فکر میکنن

من اینجوری نیستم شدم اسیر دست شون

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

ببخشید مگه فقط دهه ۴۰ ها پوشش با حجاب داشتن الان میتونی با حجاب باشی و شیک و بروز . اتفاقا با استایل ...

اره میتونه اینجوری باشه ولی میگه محدودیت برای بیرون رفتن و اینا هم داره 

ببخشید مگه فقط دهه ۴۰ ها پوشش با حجاب داشتن الان میتونی با حجاب باشی و شیک و بروز . اتفاقا با استایل ...

عزیزم من مشکلم حجاب نیست تنهاا!

بعدشم اینایی که مذهبی واقعی ان اصلااااا کوتاه فکر و قدیم فکر نیستن اتفاقا بسیاررر بچه هاشون در قالب قانون آزادن باید بیشتر بگم خانواده من تعصبی یا غیرتی ان خارج از قوانین کشور و اسلام 

چون هیچ قانونی با کار کردن دختر یا بیرون رفتن سالم با دوستاش یا... مخالف نیست

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اره میتونه اینجوری باشه ولی میگه محدودیت برای بیرون رفتن و اینا هم داره

آفرین دقیقاً 

اول باهاشون حجت تمومی کن اگر دانشگاه قبول بشی میزارن بری؟

گفتن میزاریم بری

دیگه خدا داند اینارو نمیتونم پیش بینی کنم ساعتی یه طرز فکری دارن!!

اگه نذاشتم من میخونم  لاقل در اینده شرمنده نمیشم که برای پیشرفتم تلاش نکردن و همیطور عذاب وجدان نمیگیرم که الکی خودکشی کردم شاید میتونسم برم دانشگاه شرایط تغییر کنه

عزیزم من مشکلم حجاب نیست تنهاا!بعدشم اینایی که مذهبی واقعی ان اصلااااا کوتاه فکر و قدیم فکر نیستن ات ...

ببین فعلا تمرکزت رو بذار یه رشته خوب قبول بشی بعدش دیگه میای تو اجتماع و کمتر زیر سلطه خانواده هستی . 

گفتن میزاریم بریدیگه خدا داند اینارو نمیتونم پیش بینی کنم ساعتی یه طرز فکری دارن!!اگه نذاشتم من میخو ...

بخون حتما و بروووو مطمئن باش میزارن اگر گفتن یک چیز خوب بیار که بری

فقط بخون تا بری دانشگاه بعد هم اونجا به خودت برس و سعی کن بتونی یه خواستگار برای خودت پیدا کنی و خود ...

عزیزم مگه دردا من یکی و دوتا هست؟؟؟

خانواده ام مخالف ازدواج غیر سنتی وووووو شهر دیگه ان

فقط توی شهر خودمون اونم بایددد خیلی شرایط داشته باشه پسره! یعنی یکی مثل خودشون باشه در واقع و دیگه به جنبه های دیگش کاری ندارن تاکیدد میکنن که پسره نماز خون و غیرتی و فاان باشه د کار دارن سنش چیه زشته یاا نه دوسش دارم یا نه پول داره یا نه

ببین فعلا تمرکزت رو بذار یه رشته خوب قبول بشی بعدش دیگه میای تو اجتماع و کمتر زیر سلطه خانواده هستی ...

💔❤️

بخون حتما و بروووو مطمئن باش میزارن اگر گفتن یک چیز خوب بیار که بری

فقط فرهنگیان میذارن 

یا اگه دولتی باشه هم تربیت معلم فقط