2777
2789
عنوان

چی برای افزایش قد خوبه

54 بازدید | 7 پست

سویق استخوان ساز بعد از صفحات بسته شده باعث افزایش قد میشه یانه 

توروخدا کسی اگه تجربه افزایش قد داشته از این طریق یا هر روشی دیگه بگه 

کردار نیک رفتار نیک پندار نیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنی؟پس چیه بعضیا میگن میشه

شاید اونایی که میگن میشه توی یه سنی بودن که هنوز صفحات رشدشون بسته نشده بوده. اخه مال هرکسی متفاوته یکی تو ۱۵ سالگی بسته میشه یکی تو ۲۰ سالگی

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

شاید اونایی که میگن میشه توی یه سنی بودن که هنوز صفحات رشدشون بسته نشده بوده. اخه مال هرکسی متفاوته ...

والا میگن بعد صفحات رشد 

نمیدونم هرکی یه چیز میگه

مطمئنی؟پس چیه بعضیا میگن میشه

ببین رشد انچنانی نداری ولی مثلا اگ زانوی پرانتزی داری درمان کنی یا قوز کمر یا زانوی ضربدری اینا میتونه دوسه سانت اضافه کنه درغیراونصورت گگفتن بسته شده الکی خودتو گول نزن ک بتونی ده  بیست سانت اضافه کنی ولی درحد پنج سانت باز با حرکات کششیی و مراقبتی میشع ک فاصله بین غضروف هاتو زیاد کنی و اینکه باافزایش سن قدادم یکم کوتاه میسه میونی ازش جلوگیری کنی

...

ببین رشد انچنانی نداری ولی مثلا اگ زانوی پرانتزی داری درمان کنی یا قوز کمر یا زانوی ضربدری اینا میتو ...

گفتم این سویق استخوان ساز که مثل اینکه به طب سنتی و چیز ربط داره شاید خوب باشه😞