بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا وقتی تو ام هستی با دختر ختلش ابجی ایناش عمش شوخی میکنه؟
میگن میخندن . انگار خواهر برادرن .
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
بخواد با دختر خالش صمیمی شه میکشمش😬 قبلا با اون نامزد بوده دختره بهم زده نامزدیو
جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H
از پسرا خبر ندارم کلا با پسرا فامیل کاری ندارمولی دوستای صمیمیم بعد ازدواج کلا بامن قطع ارتباط کردن ...
دوستای شمارو نمیدونم اما من بعد ازدواج دغدغه ها و کارام به قدری زیاد شد که اصلا به ارتباط با دوستان فکر نمیکردم نهایت حالی ازشون بپرسم این ربطی به خودبزرگ بینی نداشت مگه ازدواج دستاورد بزرگیه که ادم بخواد مغرور بشه ؟خیلی وقتا بخاطر مشکلاته
نه متاهله اونم ما ۹ ساله ازدواج کردیم من سر جمع این دختره رو سه بار دیدم ولی همو دیدنی یه طوری میشن انگار دستو پاشونو گم میکنن
جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H