2777
2789
عنوان

به رل پزشکم بگم بیاد جشنم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هانا جون دوست پسر و کراش های شما هیچ شاخص دیگه ای جز پزشک بودن و مخصوصااا اینترن بودن ندارن؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دقت کردید کادر درمان همیشه عنوان میکنن تحصیلاتشونو؟

بعضیا رسما میکنن تو چشم ادم اون خوب نیس

ولی اینکه تو عنوان بگه بدم نیس

زحمت کشیده عمرشو گذاشته از خودش گذشته 

خودشو روحیشو حال خوبشو بالای ۴ سالللل فدا کرده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

توی روز حداقل دوبار با تاپیکای رلم اینترنه و پرستارم تو مواجه میشم باشه عزیزم کل نینی سایت متوجه شدن شما پرستاری و رلت هم اینترنه باور کن اینا هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداره و ملاک نیست!!!

کاربری دست دو نفره
چرا اتقد کمبود دارن ؟ با اینکه شغل و تحصیلات خوبی دارن؟

دوست سابق خودمم منشی کلینیک بود بعد ب پسرا میگف عضو کادر درمانم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
حالا حتما باید تو عنوان درج میکردی رل پزشکماولین باره همچین چیزی میبینم تونی نی سایت😂💔

انگار چنتا رل در شغل های مختلف داره بعد واسه اینکه ما قاطی نکنیم میگه رل پزشکم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نه بابا😂😂 یارو گفت دامادم دخترمو با ماشین شاسی ش برد بیرون تاکید میکردانگار ما جاریشیمعجیبن

چقد ملت عجیب شدن...

یدفعه هم یکی تو اینستا پیام گذاشته بود جواب یکیو بده نوشته بود بااینکه دادم ازلندن پست میزارم... وادامه ی پستش

و لندن هیچ ربطی ب سوالی ک داشت جواب میدادنداشت

دیگ یه نی نی سایت رو ساییدی با این نچسب 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بعضیا رسما میکنن تو چشم ادم اون خوب نیسولی اینکه تو عنوان بگه بدم نیسزحمت کشیده عمرشو گذاشته از خودش ...

خب ب من چ ک فدا کرده؟ تحصیلات ربطی به موضوع سوال نداره 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه عزیزم برو نگاه کن تقریبا صدتا را داره

دقیقا جالبه همیشه با اینترن پزشکی درگیره 

من واقعا نگرانشم دیگه 😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎