2777
2789
عنوان

به رل پزشکم بگم بیاد جشنم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 64 پست
چون کسی قدرشون رو نمیدونه همه ازشون توقع دارن

مگه قدر بقیه مشاغل رو کسی میدونه؟ 

تازه بقیه این وجه و اعتبار رو هم ندارن

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ب من چ ک فدا کرده؟ تحصیلات ربطی به موضوع سوال نداره

خواسته عنوان کنه که به این مناسبت دعوت میکنم 

اشکالش چیع؟

عجبا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چون کسی قدرشون رو نمیدونه همه ازشون توقع دارن

اصلا هم اینطور نیست 

آنقدر که توی ایران پزشک و پرستار جایگاه دارن ، هیچ جای دنیا ندارن 

ولی همیشه توقع دارن و منت سر بقیه مردم میذارن بابت خدماتشون

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خواسته عنوان کنه که به این مناسبت دعوت میکنم اشکالش چیع؟عجبا

جشن فارغ التحصیلی داریم.....حالا چ رشته بماند

منم گفتم کلا کادر درمان همینن همیشه میگن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه بابا😂😂 یارو گفت دامادم دخترمو با ماشین شاسی ش برد بیرون تاکید میکردانگار ما جاریشیمعجیبن

چقد امضاتونو دوست داشتم:)

منم امیدوارم هیچ کس مجبور به همچین تن دادن هایی نشه...

چقد ملت عجیب شدن...یدفعه هم یکی تو اینستا پیام گذاشته بود جواب یکیو بده نوشته بود بااینکه دادم ازلند ...

😂😂😂بقران

منم اینجور آدما رو زیاد دیدم

نشان از عقده 

متاسفانه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

جشن فارغ التحصیلی داریم.....حالا چ رشته بماندمنم گفتم کلا کادر درمان همینن همیشه میگن

زحمت کشیدن🥲موفق شدن

عیب نیس ک عزیزدلم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چقد امضاتونو دوست داشتم:)منم امیدوارم هیچ کس مجبور به همچین تن دادن هایی نشه...

مرسی گلم🥰 الهی آمین

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

نه بابا کلا همه تاپیکاش عنوان میزنه میگه رل پزشکم دیگه مشهور تو سایت

این عقده ای بازیه منم مخالفم

ولی حالا یکی دوبار میگف اشکال نداشت