2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8216 بازدید | 216 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من عجیب نیست منم شوهرم رژ هررنگی یا هر مدل ارایشی کنم اصلا به این فکر نمیکنه که وای الان مردا نگاهم میکنن ،همیشه هم دوس داره خوب تیپ بزنم ولی ارایش کاری نداره بکنم یا نکنم ولی بکنم بیشتر دوس داره 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه یکی از همکارا میگفت پسرا الان راجع به همه چی زن دوستشون نظر میدن 

پسرم گفتم زنی میخوام ک بعدا دوستام مسخرم نکنم بگن زشته یا حالا هر چی

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

پس چرا اینطوری شد؟ موقع ازدواج به عقایدش نگاه نکردی؟

یادمه میگفتم حجاب برام مهمه میخندید

خانوادگیم از اونا بودن ک زیاد اهل قرتی بازی نیستن این اینجوریه

به خوشی بیای دلبرم
متولد چنده شوهرت؟ یکمشم به این ربط دارهشوهر من متولد ۸۰ هست همین مدلیه عاشق اینجوریه من بگردم

وااای خدای من دهه هشتادیام دیگه شدن شوهر😇😇😇😆😆😆

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

متولد چند بود و استایل خودش چطور بود

اون ۳۱ من ۲۵ 

استایل خودش کاملا معمولی بود 

نمی‌دونم چرا اینجوری به من می‌گفت 

می‌گفت شوهرت شدم باید اونجوری که بهت میگم بیای بیرون 

خدایا مرسی ♥️
۶۶هس

عزیزم غیرت به اون معنا نیست که دستور بده چی بپوشیم یا موهاتو بیرون نداری که یه مرد نبینه همین که بهت اعتماد داره می‌ذاره شیک پوش باشی حالا نمی‌دونم پوشش شما چجوریه ولی به نظر من مردی که ندارم زنش شیک پوش و نذاره به خودش برسه چون بعضی مردای جامعه مریض جنسی هستن اینم اشتباه  به نظر من آقای شما عجیب نیست فقط به شما احترام میذاره

نه اینا تفکرشون عجیبه ! فک میکنن هر چه ولنگ و باز و ... اینا باکلاس تره و با ناموس شون پز میدن ، ربط ...

ن دقیقا میدونه من چ زنیم و البته از اینکه تیپ برهنه بزنم بدش میادا ن فقط میگه شیک باش

به خوشی بیای دلبرم