2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اوله

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست
قبلنا آره همش می‌رفت وسایلم بر می‌داشت قایم میکرد یا مثلا پس اندازی داشتم میداد دست باباش چند باری ب ...

ببرش پیش یه مشاور تا راهنماییت کنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
فکر کن تو مملکت خاوری ها و بابک زنجانی ها بخاطر دوقرون که از کیف مامانت برداشتی کتک بخوری😂😂😂😂

عزیزم اونا هم اولش اینجور دزدی ها نکردن که کم کم برداشتن کسی چیزی نگفت بدتر شدن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلنا آره همش می‌رفت وسایلم بر می‌داشت قایم میکرد یا مثلا پس اندازی داشتم میداد دست باباش چند باری ب ...

مطلقی، مطلقی یک وقت به پسرتون نگید، فلان چیز به بابات نگو، بابات نفهمه و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بهش گفتم خیلی ی بار بردمش مغازه براش ماشین خریدم گفتم مامان بی اجازه دست به وسایل کسی نزن اجازه بگیر ...

بهش بگو مامانی اگه بدونم ک بچه خوبی بودی و این کار بد رو دیگه تکرار نکردی تا چند روز برات یه سوپرایز دارم 

تشویقش کن 

مطلقی، مطلقی یک وقت به پسرتون نگید، فلان چیز به بابات نگو، بابات نفهمه و...

نه نگفتم نگو حتی پول داد دست باباش گفت مامان پولات برداشته باباش گفت خودم دادم بهش چرا دست زدی به پول مامانت برو بذار سر جاش

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40