2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اوله

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست

بایداول اخطارمیدادی اگه گوش نکردکاردیگه میکردی گاهی اوقاتم پول بده یچیزدوس داره بخره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه بهش پول تو جیبی میدم امروز معلمشون گفت دیدم خیلی پول داره همراهش من گرفتمشون بعد داد بهم 

قبلاً چند بار گفته بودم بی اجازه نرو سراغ کیفم باز دیدم رفته اعصابم خورد شد

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با زدن کارو بد تر کردی 

باید با سیاست باهاش رفتار میکردی 

بهش میگفتی فلان مبلغ پول برات کنار گزاشتم تو کیفمه یادم بنداز بهت بدمش اونوقت خودش راستشو میگفت 

اینو یادت باشه پسرت فقط 7 سالشه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

ارتکاب کار زشت برای بار اول احتیاج به راهنمایی و تذکر دارد 

تنبیه بدنی آثار و عواقب بدی دارد 

بدون سرزنش و تنبیه از شون بخواید که دفعات بعد جهت برداشتن پول با خودتان هماهنگی کنند 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

کارتون خیلی خیلی اشتباه بوده و قطعا توی ایندش تاثیر داره 

من بچه ک بودم یادمه یه بار بدون اجازه از جیب بابام پول برداشتم بابام ک متوجه شد خیلی جدی بهم گف ک کارم اشتباه بوده 

منم رفتم فکر کردم دیدم واقعا کارم اشتباه بوده از بچگی تا الان یادم نمیاد یه بار هم بخام دست به پول کسی یا حتی پدر مادرم بزنم 

شما هم بجای زدن بچه باید بشینید در حد فهم بچه باهاش حرف بزنید و بگید ک کارش اشتباه بوده

همیشه میرفت سراغ کیفتون؟

قبلنا آره همش می‌رفت وسایلم بر می‌داشت قایم میکرد یا مثلا پس اندازی داشتم میداد دست باباش چند باری بهش گفتم مامان جان سر کیفم مرو چیزی خواستی بگو بدم بهت امروز اینکار کرده بود خیلی ناراحت شدم بعد معلمشون با ی لحنی گفت که فکر کردم شاید داره مسخرم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارتون خیلی خیلی اشتباه بوده و قطعا توی ایندش تاثیر داره من بچه ک بودم یادمه یه بار بدون اجازه از جی ...

بهش گفتم خیلی ی بار بردمش مغازه براش ماشین خریدم گفتم مامان بی اجازه دست به وسایل کسی نزن اجازه بگیر من اینقدر بهم استرس وارد شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من متاسفانه برادرم بخاطر دزدی رفته زندان الان میترسم خودم خیلی پشیمون شدم ولی چشمم ترسیده میگم نکنه ...

مگه دزد شدن ارثی؟

شما توقالب داستان ، عاقبتافرادی که راه اشتباه میرن،نتیجه کارهای خوب، ارزش خوب بودن، وفرد مفید بودن و...باهاش صحبت کنید

گفتن نکات وبازدارندهای منفی، بیشتربچهارو کنجکاو وترغیب به اون عمل میکنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود