2777
2789
رشت که عالیهامنیتش بالاست به نسبت خیلی شهراولی بستگی به محل اجاره ها متفاوتهارزون نیست ولی

شهر خودمونم خیلی گرونه الان رشت تو دیوار نگاه کردم بهتره قیمت محله های خوبش کدوماس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین اصن بدم میاد بخاطر یه آدم اسم یه شهر رو بد میکنن

منم بدم میاد ولی میگن بخاطر اون شهر رشت خراب شد گفتم ک رشتی نبود اصن

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ای جانیزد عشقهمخصوصا مرد خونگرمش

من تاحالا نرفتم ولی دوست یزدی دارم زیادی خون گرم نیست 

ولی خب رشت همش سرسبزیه 

یزد کویریه بافت گلیو قدیمی قشنگی داره

اون دوستمون اشتباع گفت

من خودم رشتی ام آب و هوای خوبی داره اکثرا مرطوبه و بارون زیاد میاد

راجع به اجاره خونه محله پایین شهر و بالاشهر داره مثل تموم جاها بستگی داره بخوای کجا رو برای زندگی انتخواب کنی

بابا من مستقلمزیاد وابسته خانوادم نیستمازدواج کنم فقط شوعرمتاج سرم😂😂شوخی کردمولی جدی ب نظرم جالب م ...

من ازتو خیلی مستقل تر بودم

اولین دختری بودم تو کل خاندان مادریم  که تنهایی رفتم شهر دیگه سرکار 

شهرکرد

حالا چرا اونجا خیلی شوک فرهنگی دارید ک 

من خودمم شهرکردیم اما همسرم رشتیه البته جفتمون سالهاست تهرانیم ولی هرروقت میرم رشت حس میکنم وطن دوممه اما خب برا کسی ک هیچ اشنا یا فامیلی اونجا نداره یکم سخت شاید باشه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه کلا چند تا اتفاق داره میوفته گروگان گیری چندین ساله در رشت اتوسا رشتی قتل اون دختره رشتی که با ش ...

اگه اونطوری تو جنوبی هر سال سر دختراشون میبرن تو کردستان و سیستان بلوچستان اسلحه کشی میکنن تو تهران روزی هزار تجاوز داره میشه وکلی اتفاق که هر روز تویکی از استان داره میفته