2777
2789
چرا؟! بخاطر اینکه یه زن یه کاری کرده اسم کل‌رشت بد در می‌ره مگه؟!

تازه اونم شیرازی بود

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا؟! بخاطر اینکه یه زن یه کاری کرده اسم کل‌رشت بد در می‌ره مگه؟!

نه کلا چند تا اتفاق داره میوفته 

گروگان گیری چندین ساله  در رشت 

اتوسا رشتی 

قتل اون دختره رشتی که با شوهرش هین خیانت به قتل رسید 

هووو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه اونم شیرازی بود

بدم میاد بخاطر یه آدم اسم کل یه شهر رو خراب میکنن

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

تازه اونم شیرازی بوده تو رشت زندگی میکرده

همین اصن 

بدم میاد بخاطر یه آدم اسم یه شهر رو بد میکنن

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

نه کلا چند تا اتفاق داره میوفته گروگان گیری چندین ساله در رشت اتوسا رشتی قتل اون دختره رشتی که با ش ...

چی بگم والا ولی اون دختره شیرازی بوده فقط رشت زندگی می‌کرده

بقیه اتفاق ها هم ممکنه تو هر شهری بیفته 

ول کن توروخداهیچ چیزی مثل غریبی نیست غربت دیوونه ات میکنه

بابا من مستقلم

زیاد وابسته خانوادم نیستم

ازدواج کنم فقط شوعرم

تاج سرم

😂😂

شوخی کردم

ولی جدی ب نظرم جالب میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○