2777
2789
عنوان

باشگاه رفتن چرا اینجوری شده

194 بازدید | 19 پست

ما چن نفریم. یکی دندون پزشکه با دو دست لباس کلا میاد. از اول سال. 

اون یکیمون خانه داره وضع مالیشونم زیاد خوب نیست بالای ده دست لباس گرفته از اول سال. 

شما جزء کدوم دسته ای. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون طوری که خودم عشق کنم میرم🚶

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من معمولا از لباسای خونگیم استفاده میکنم! خیلی هم بدم میاد وقتی میرم باشگاه می بینم محیطش بیشتر شبیه آرایشگاه و شوئه لباسه! 

نمیگم لباس ورزشی خریدن بده،به شرطی که برای ورزش باشه نه اینکه به هم ثابت کنیم کدوما شیک پوش تریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یکی دوست داره پولشو برا لباس باشگاه خرج کنه اونیکی دوست داره نگه داره خرج نکنه من خودم از نوجوونی میرفتم باشگاه هرسال یه تیشرت اورجینال میگرفتم الان که ۳۰سالمه ده بیستا تیشرت اورجینال دارم که سالم سالم موندن هرروز یکیشو میپوشم مردم فک میکنن تازه خریدم ، حالا یکی هم بیاد پشت سرم بگه اینو نگا شوهرش یه کارمند سادست خودشم خونه دار پس چرا هرروز یه لباس میپوشه؟

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️