2777
2789
عنوان

باشگاه رفتن چرا اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست

من زیادمیخرم البته توباشگاهی میرم همه همینن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من معمولا از لباسای خونگیم استفاده میکنم! خیلی هم بدم میاد وقتی میرم باشگاه می بینم محیطش بیشتر شبیه ...

خب عزیزم لباس خونگی از اسمش معلومه لباس خونه وقتی عرق میکنی بو میگیره دوبارم پشت هم بخوای بشوریش خراب میشه بهتره بجای قضاوت شماهم لباس ورزشی بخری که تا رسیدی خونه بندازی ماشین شسته شه و خرابم نشه

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم لباس خونگی از اسمش معلومه لباس خونه وقتی عرق میکنی بو میگیره دوبارم پشت هم بخوای بشوریش خرا ...

عزیزم من جزئه معدود کسایی هستم که توی باشگاه به هیچ وجه بوی عرق نمیدم! بعضی خانمها با اینکه رنگ به رنگ لباس ورزشی استفاده میکنن ولی بوی عرقشون کله آدمو میکنه و حتی نمیشه توی فاصله پنج متریشون ایستاد! منم نگفتم اصلا لباس ورزشی نمیخرم ولی مثل اینا نیستم که شوئه لباس راه بندازم! لباس ورزشی اگر پوله خوب بابتش ندی و بخوای ارزون تمومش کنی باعث میشه چند برابر بوی عرق بگیری! اکثرا از همین لباسا میخرن! ضمنا از لباسی که بهم بچسبه متنفرم و لباسای ورزشی چسبون و خفه هستن برای همینم با لباس خونگی راحت ترم و لباس ورزشیم رو به ندرت استفاده میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم من جزئه معدود کسایی هستم که توی باشگاه به هیچ وجه بوی عرق نمیدم! بعضی خانمها با اینکه رنگ به ر ...

منظورم شما نبودین در حالت کلی گفتم که لباس خونگی زود بو مییگره چون تو باشگاه ماهم که زومبا کار میکردیم یکی با لباس نخی میومد و همبشه بو میداد هرچی هم جلو چشممون اسپری اینا میزد فایده نداشت. در ضمن یکی که هرروز لباسای رنگارنگ میپوشه دنبال شو راه انداختن نیست شاید اون بجای لباس توخونه ای لباس ورزشی دوس داره میخره بحث سلیقه و ترجیحه 

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
منظورم شما نبودین در حالت کلی گفتم که لباس خونگی زود بو مییگره چون تو باشگاه ماهم که زومبا کار میکرد ...

من که نمیگم هر روز توی باشگاه لباس تکراری بپوشن! من خودم محاله دو روز پشت سر هم یه لباس رو بپوشم! اگر بخوام لباسارو انقدر بشورم که چیزی ازش نمیمونه!

اگر به جو باشگاها دقت کرده باشین متوجه میشین! این جو رو معمولا بین اعضای ورزشهایی مثل بسکتبال یا والیبال یا فوتسال نمیبینید، جو بینشون کاملا ورزشی و پر از انرژی و انگیزست! یادمه یه مربی بسکتبال وقتی دید بازیکناش سره مدل لباساشون دارن از ورزش منحرف میشن مجبورشون کرد لباسای یک دست بپوشن!

بله حرف شما هم درسته لباس خونگی زودتر بو میگیره! من خودم از مام یا پودرای ضد تعریق استفاده میکنم،معمولا هم سعی میکنم قبل از باشگاه دوش بگیرم! حق با شماست، باید به کسایی که لباساشون راحت بو میگیره تذکر داد! واقعا سخته، خیییییییییلی سخته تحمل بوی عرقاشون  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم