2777
2789
منم ترسم از بستری شدن هست،فوبیای بیمارستان دارم ،برای همین حالم خیلی بده،اول برات آمپول نزدن؟بتا ت چ ...

نه آمپول فایده نداشت .بارداری پیشرفت میکرد . حالا شما نگران نباش . از بتا بده ببین بارداریت پیشرفت داشته یا نه . 

نه آمپول فایده نداشت .بارداری پیشرفت میکرد . حالا شما نگران نباش . از بتا بده ببین بارداریت پیشرفت د ...

حس می کنم پیشرفت داره چون سینه هام خیلی متورم هستن،شما که خودت میدونی چه عذابی هست،خواهش می کنم دعا،کن کارم به بیمارستان نکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ترسم از بستری شدن هست،فوبیای بیمارستان دارم ،برای همین حالم خیلی بده،اول برات آمپول نزدن؟بتا ت چ ...

زویترین اقدام کن برای درمان اگه دیر اقدام کنید ممکن حتی خدای نخواسته باعث کما رفتن بشه

راستی یه سوال دیگه،شما،درد هم داشتی

من نه خواهرم دیر متوجه شد دکتر گفت اگه یک روز دیگه دیرتر میومدی میرفتی کما خونریزی شدید شده بود اره گریه میکرد و جیغ می‌کشید زودتر برو بیمارستان 

سلام گلم ببخشین منم خیییلی در استرس هستم 

من برحسب بی اعتیادی همسرم مجبور شدم فردا صب زود ساعت ۹قرص اورژانسی بخورم .

الانم ۷روزه از موعدم میگذره پری نشدم دوتا هم بی بی زدم مارک خبشو ولی منفی بود 

پس چرا من پری نمیشم خییییلیییی استرس دارم کلا ذهنمو بهم ریخته 

دوتا بچه شیر به شیر دارم یعنی منم الان باردارم 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶