2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21025 بازدید | 400 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاربر fati_fatiهم هفته پیش میگفتن فوت شده دیگه نمی‌دونم راست بود یا دروغ

اونم دروغ بود

یکی دیگه هم چندوقت پیش میگفتن دوتا قرص برنج خورده ولی همچنان تو سایته از ماهم سالم تر😂

اصلا هم که مدل نوشتارشون شبیه هم نیس مخصوصا اون سه نقطه ها و 💔

خیلی از شما نی نی سایتیا اگر اینقد که رو تاپیکا کارآگاه بازی میکنید تو انتخاب همسر توجه کنید عمرا اگر تاپیک خیانت زده بشه

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
من واقعا نقطه ضعفمه زود گریه میکنم

نشون از دل مهربونت داره 

ولی خودتو باید محکم کنی دنیا ادم خیلی مهربون نمیخاد

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

این سرطان روده لامصب خیلی زیاد شده و واقعا وحشتناکه منم بابام دوهفته هست از این درد کوفتی فوت کرده

خدا رحمتش کنه  کولیت داشت ؟ یا کرون ؟ خون ریزی داشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خیلی از شما نی نی سایتیا اگر اینقد که رو تاپیکا کارآگاه بازی میکنید تو انتخاب همسر توجه کنید عمرا اگ ...

خب دیگه بیشتر از سنت حرف نزن خداروشکر گردن گرفتی پاشو برو سر درس و مشقت جای مسخره بازی

این تازگیا مد شده تو سایت میان میگن فلان کاربر دوستم بوده فوت کرد. فقط اون ساده لوح هایی که باور میک ...

حق الناسه ی طرف قضیه 

از اینور دارن بدبختی رو برا خودشون جذب میکنن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂