2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21025 بازدید | 400 پست
سوالی پرسیدید جواب ندادم؟متوجه نمیشم ته چی رو میخواید دربیارید؟دوستم هرچند در حد درد دل اما فوت شده ...

در حد درد و دل تو نی نی سایت بوده چطوری پیج دوست صمیمیشو داشتی دوستی که حتی بعد ۴ ماه استوریشو بزاره

چرا پیج خودش یا شماره خودشو نداشتی؟؟؟

اگه واقعیه خدا رحمتش کنه اگه سرکاریه از حق الناسی که گردنته بترس

فقط میتونم بگم خدا رحمتش کنه 

عجیبه برام این همه واکنش برای دروغ بودن

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خداا 🥺🤕

آره حقیقتو گفتم الته اوایلش با خون غلیظ تو مدفوع و مدفوع شل و کمکم با کم کردن وزن اونم اهسته آهسته مثلا ماهی نیم کیلو یکدفعه لاغر نمیکنه اواخرش که عود میکنه وزن کم میکنی و بی اشتها اوایلش زیاد بی اشتها نمیکنه من دوستم داشت دوتاشون داشتن یکیش فوت کرد یکیش هنوز بعد ده سال زندست

منظورم از آواخر آواخر چند سال پیشه که متوجه بیماریش شد و افسردگی گرفتتشآخه درسش خیلی خوب بود خیلی ب ...

اگه ۴ ماه پیش فوت شده اواخر باید باشه نهایتا ده ماه پیش نه چندسال پیش.چندسال پیش این دختر دبیرستانی طفل ۱۰_۱۱ ساله بوده درواقع

حس نکن مطمئن باش فداتشم

حرفاشم که باهم نمیخونه

واقعا چرا نمیترسن بعدا به همین درد مبتلا بشن؟؟؟

والا من از رو محبتم برای هر کی دل سوزوندم سر خودم اومد 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

در حد درد و دل تو نی نی سایت بوده چطوری پیج دوست صمیمیشو داشتی دوستی که حتی بعد ۴ ماه استوریشو بزاره ...

الان اصلا حوصله کارآگاه بازیای نی نی سایتیا رو ندارم 

من گفتم فقط تو نی نی سایت باهاش در ارتباط بودم؟؟ اگر گفتم که نی نی یار رو بیار تعلیقم کنه

چیه مشکل شماها؟

چون هر دو یک کاربری ان

من تا خوندمش این حس بهم دست داد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

الان اصلا حوصله کارآگاه بازیای نی نی سایتیا رو ندارم من گفتم فقط تو نی نی سایت باهاش در ارتباط بودم؟ ...

خب اگه فقط اینجا باهاش در ارتباط نبودی چطوری نمیدونستی ۴ماهه فوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

😭😭😭😭 الان تاپیک هاشو خوندم‌چقد دلم گرفت  کامنت هم گذاشتم براش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یاد زنداداشم اوفتادم ک فوت کرده بود  من ایمو نصب کردم شماره زنداداشمم سیو بود تا نصب کردم اسم زنداداشم اومد بالا ک فلانی ب ایمو پیوست 😭😭 خیلی حالم بد شد بهش ویس دادم از ته دلم گریه کردم 

حرفاشم که باهم نمیخونهواقعا چرا نمیترسن بعدا به همین درد مبتلا بشن؟؟؟والا من از رو محبتم برای هر کی ...

منمممم دقیقا 

میترسم الان از همه چی

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

منظورم از آواخر آواخر چند سال پیشه که متوجه بیماریش شد و افسردگی گرفتتشآخه درسش خیلی خوب بود خیلی ب ...

تو تاپیکای قبلیش همش راجبه ترمیم نمره صحبت کرده حتی تو ییکیش گفته من درس دینی خیلی ضعیفم

بعد میگی درسش خیلی خوب بود خیلی امیدداشتن

اواخر چندسال پیش؟؟؟ جدید بود نبود؟عجیب بود نبود؟

سال ۱۴۰۰ 

اگر نمیخواید باور کنید نکنید نه توانشو دارم نه حوصله که دیگه جوابتون بدم

الان اصلا حوصله کارآگاه بازیای نی نی سایتیا رو ندارم من گفتم فقط تو نی نی سایت باهاش در ارتباط بودم؟ ...

اگه فقط نی نی شایت نبود قطعا نباید بعد ۴ ماه اونم از استوری دوستش متوجه فوتش میشدی

تو تاپیکای قبلیش همش راجبه ترمیم نمره صحبت کرده حتی تو ییکیش گفته من درس دینی خیلی ضعیفمبعد میگی درس ...

مگه هرکی ترمیم کرده یعنی درسش ضعیف بوده

دنبال زیر بغل مار میگردین

امیدوارم دروغ باشه ولی کاربرها دارن به چیزای مسخره ای گیر میدن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love