2777
2789

آسمم دارم و کلا قفسه سینم همیشه خیلی سنگینه 

ولی چند روزه هر چربی که میخورم حالم رو بد میکنه و خلط های تو سینم رو بیشتر میکنه 

حتی تخم مرغ

شما تجربه دارین دربارش؟

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من رفلاکس اسید دارم همینم

وای فک کنم منم اسید معده دارم 

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
وای فک کنم منم اسید معده دارم

ببین هر چی بخوری برگرده به گلوت و احساس کنی یه چیز تو گلوته این میشه رفلاکس اگه این علائم رو نداری فکر نکنم رفلاکس باشه ولی برو متخصص داخلی معده ات چک بشه واسه اطمینان