2777
2789
عنوان

از یه حس ششمی تمنا میکنم جواب بده برات دعا میکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 48 پست
پس حتما برش گردون پای خودتم گیره😞اما اگه تلاش کنی برمیگرده اصلا غرور و... بزار کنار چون کار اشتباهی ...

مرسی ک انقد دل بزرگ و مهربونی داری از خدا هرچی میخای بهت بده 😭 همه تلاشمو میکنم چشم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قدت ن زیاد بلند ن کوتاه ی دختر مهربون خون گرم چهره ملیحی داری خیلی ریلکس وآرومی آره حسم میگه بهم ...

گلم من رو میگی

یه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)

منم همش ذکرو دعا و سوره که آشتی کنیم 

آشتی میکنیم؟ دلتنگم شده؟ پیشقدم میشه واسه‌‌‌اشتی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

میشه بگین من امتحان فردام رو کامل میشم یا نه؟

حس کردم ۱۸و۱۹میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

جانم چی شده

گلم من رو میگی

یه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)

منم همش ذکرو دعا و سوره که آشتی کنیم 

آشتی میکنیم؟ دلتنگم شده؟ پیشقدم میشه واسه‌‌‌اشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس حتما برش گردون پای خودتم گیره😞اما اگه تلاش کنی برمیگرده اصلا غرور و... بزار کنار چون کار اشتباهی ...

میشه بگی حس محمد بهم واقعیه؟

پام میمونه یا جا میزنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
یا امام حسین نهههههاگر تا شب بکوب بخونم چیحس ششمت قویه؟

نه بابا فقط حسم گفت من مطمئنم تو بیست میشی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باسلام وآرزوی سعادت وبهروزی برقراری بوصال ومرادمطلوب دلوعقل وقلبتان رسیدن بحق فتاح الکفیل

ببخشید منظورتون اگراین هس که نامزدتون قهرکردیادلخوری... جهت برگشت راه رسوموطریقاتی مختلف دارداگرم که کلانوع رابطه وقصدونیات کلی فرق داشته ومدت هرنوع ارتباطی ولو به تک زنگی یاپیامکی ودرکل بیخبری کامل خیلی درازمدت شده مثلابیش از۲و۳ماه که بازهم راه وروش دارد اماباتوجه به اینحدعشق وعلقه ودلباختگی سرشارازوفا احتمال برگشت محبوب بعیدنیست امابه چه عنوان وقصدومنظور راعرض خواهم کرد