2777
2789
عنوان

از یه حس ششمی تمنا میکنم جواب بده برات دعا میکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 48 پست
مرسی دلم ریخت

ببخشید توروخدا. کاش این حرفو نمیزدم منو ببخش گلم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام وآرزوی سعادت وبهروزی برقراری بوصال ومرادمطلوب دلوعقل وقلبتان رسیدن بحق فتاح الکفیلببخشید منظو ...

سلام خسته نباشید ببخشید متوجه منظورتون نشدم الان ارش بهم برگشت ولی ب شدت سرد هست چیکار کنم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
پس حتما برش گردون پای خودتم گیره😞اما اگه تلاش کنی برمیگرده اصلا غرور و... بزار کنار چون کار اشتباهی ...

سلام دورت بگردم خوبی عشقم من میرابلم ولی کاربریم تعلیق شد میگم ارش بهم ی فرصت دیگ داد ولی بهم گفت میتونی با بی اعتمادیم کنار بیای گفتم اره  تا خودمو سابت کنم ولی الان ب شدتتتتت سرده خیللللی سرد و خشک ینی درست میشه من باید بهش محبت کنم و ابراز احساسات کنم تا رام شه یا هم ک ن تموم‌کنم رابطه رو سودی برام نداره

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕