دخترا تاحالا شده بخاطر پارتنرتون از همه چیز حتی خانوادتون بگذرید؟ نتیجه چیشد ؟ من دارم دیوونه میشم از یه طرف خانواده میگن نرو و نبینش، از یه طرف نمیتونیم همدیگه رو نبینیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازخودگذشتگی کامل و گذشتن از همه چیز بخاطر شوهر و بچه هم نشانه عدم وجود مغز در سر هست.
دیگه گذشتن از خانواده بخاطر پارتنر که...
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
این ب معنای گذشتن از کسی نیستمیخای بری ببینیش خب ب خانواده نگوفعلا ک ازدواج نکردید
همیشه بیرون رفتنی خانواده رو در جریان میذاشتم، الان که فهمیدن، اینجوری ان که هرجا میری باید تصویری زنگ بزنی ، و دانشگاه هم خودشون میبرن میارن🤦🏻♀️ مطلقا هیچ راه پیچوندنی ندارم
نه با اینکه خیلی دوستش دارم و دارم موقع خواستگاری 3 بار خواستگاری با خانواده اش اومد پدر و داداشم مخالف شدید خصوصا داداشم وقتی مامانش اینا اومدن بار اول که اجاره بگیرن داداشم با لگد کوبید در یکبار خودش اومد تنها حرف بزنه با بابام داداشم حتی نیومد سلام کنه رد شد با لباس زیر رفت حموم از جلوش و...با این حال هیچی به داداشم نگفتم به همسرم گفتم من بین داداشم و تو یکی انتخاب نمیکنم خودش راضیش کن واقعا هم هیچی نگفت گفت داداشت تو گوشم بزنه بخاطر تو چیزی نمیگم خودش داداش و پدر مو راضی کرد الان داداشم بهم میگه خداروشکر انتخاب خیلی خوبی کردی