2777
2789
عنوان

گذشتن از همه چیز بخاطر پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنده خدا خودش میگه با بابات صحبت میکنم و راضیش میکنم بابام حتی حاضر نیست یه صحبت کوچولو کنه باهاش

طبیعی تو خانواده ها مخالف اوایل بقول خود همسرم کی به خواستگار بار اول جواب مثبت میده  میگم میگم که داداش منم اوایل چ آنقدر مخالف شدید بود یه کار های میکرد ولی خب الان کنار اومده و میگه انتخاب خوبی کردم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
تو عمل انجام شده قرار بدم خانواده رو؟:)

شما نیاز نیست هیچ کاری کنی این که خانواده آت مخالف هستن طبیعی چیز عجیبی نیست همه اولش این گارد نسیت به خواستگار دختر و خواهر شون دارن بسپار به خودش خودت بین خانواده ات و اون قرار نده

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
شما نیاز نیست هیچ کاری کنی این که خانواده آت مخالف هستن طبیعی چیز عجیبی نیست همه اولش این گارد نسیت ...

منظورم برای صحبت کردنه، چون خانوادم هیچجوره راضی نمیشن که باهاشون صحبت کنه، چبدونم مثلا به بابام بگم یه سر بیاد بیرون پارتنرم بره جلو و باهاش صحبت کنه، یا شماره بابامو بدم و باهاش تماس بگیره ، چون اصلا خانوادم راه نمیدن که بخواد راضیشون کنه یا نکنه🤦🏻‍♀️