2777
2789
عنوان

گذشتن از همه چیز بخاطر پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 80 پست
آره من از همه چی همه چی گذشتم از دانشگاه از خانواده از دوست از کار کردن ولی 🥲الان مثل چی پشیمونم تو ...

الهی🥲🫂میدونی، اون به من نمیگه از این ها بگذر و دست بکش، ولی خانواده ی من قبول نمیکنن باهاش در ارتباط باشم میگن فقط ازدواج کنید، و الان برامون مقدور نیست و من دارم خل میشم، مامانم میگه هر20  روز یکبار میتونید هم رو ببینید اونهم فقط دو ساعت، و این درحالیه که پارتنرم فقط 4 ساعت راه میاد و میره که منو ببینه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده خودشون باعث میشن‌ اخه، دیدار هر ۲۰ روز یکبار اونم فقط ۲ ساعت کی دلتنگیش رفع میشه🤦🏻‍♀️

خب چرا میگن نبینید همو؟

دلیلشون چیه

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
خب چرا میگن نبینید همو؟دلیلشون چیه

میگن میبره بلایی سرت میاره، بعد قضیه طوریه که پارتنرم خودش گفته من اوکیم که با خانوادت صحبت کنم و اون نگرانیشون رفع بشه ولی خانوادم اصلا قبول نمیکنن حتی حرف بزنن باهاش 

میگن میبره بلایی سرت میاره، بعد قضیه طوریه که پارتنرم خودش گفته من اوکیم که با خانوادت صحبت کنم و او ...

نگرانی‌شون قابل درکه.

چرا نمیاد خواستگاری

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
۲۳ سالمه، خب میگم من نمیدونم تا کی زنده ام، حداقل اگه دارم عشقو تجربه میکنم کامل تجربه ش کنم ولی خان ...

این حرف احمقانه ایه دلیل نمیشه چون عمر ادم کوتاهه ابرو و شخصیت خودش و خانوادش رو زیر سوال ببره 

قطعا کسی ک بخاطرش از خونوادت میگذری هیچوقت قدر این حرکتتو نمیدونه و اتفاقا برعکس همیشه بهت مشکوکه ک این ک ازخونوادش گذشت من ک چیزی نیستم و تردید بهت داره

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نگرانی‌شون قابل درکه.چرا نمیاد خواستگاری

قابل درکه ولی بجای محدود کردن بهتر نیست با پسره حرف بزنن؟

اونم با خانوادش توافق کرده که دانشگاهو بخونه در عوض اونا هم اجازه بدن با دختری که خودش میخواد ازدواج کنه، حداقل ۲ سال دیگه میتونه بیاد جلو

این حرف احمقانه ایه دلیل نمیشه چون عمر ادم کوتاهه ابرو و شخصیت خودش و خانوادش رو زیر سوال ببره قطعا ...

یه بیرون رفتن ابرو و شخصیت رو زیر سوال نمیبره خب🥲، میریم یه غذا میخوریم یکم قدم میزنیم یکم حرف می‌زنیم و میبینیم ۶ـ۷ ساعت گذشته باز هم حرفامون میمونه و تموم نمیشه

قابل درکه ولی بجای محدود کردن بهتر نیست با پسره حرف بزنن؟اونم با خانوادش توافق کرده که دانشگاهو بخون ...

نمیدونما...

من خودمو میزارم جای خونواده

مثلا آقا پسر بمن بگن من دست به دخترتون نمیزنم، یا این اطمینان میدم بهش نزدیک نشم... احتمالا نمیپذیرم... خب تعهدی نداره به ما

یه بیرون رفتن ابرو و شخصیت رو زیر سوال نمیبره خب🥲، میریم یه غذا میخوریم یکم قدم میزنیم یکم حرف می‌ز ...

خب دوستی ک همش قدم زدن و غذا خوردن نیست به جاهای باریکم میکشه ممکنه شهرتون کوچیک باشه واسه اینکارا فرهنگشو نداشته باشن و پدرمادرتو سرزنش کنن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن