دخترا تاحالا شده بخاطر پارتنرتون از همه چیز حتی خانوادتون بگذرید؟ نتیجه چیشد ؟ من دارم دیوونه میشم از یه طرف خانواده میگن نرو و نبینش، از یه طرف نمیتونیم همدیگه رو نبینیم
آره من از همه چی همه چی گذشتم از دانشگاه از خانواده از دوست از کار کردن ولی 🥲الان مثل چی پشیمونم تو ...
الهی🥲🫂میدونی، اون به من نمیگه از این ها بگذر و دست بکش، ولی خانواده ی من قبول نمیکنن باهاش در ارتباط باشم میگن فقط ازدواج کنید، و الان برامون مقدور نیست و من دارم خل میشم، مامانم میگه هر20 روز یکبار میتونید هم رو ببینید اونهم فقط دو ساعت، و این درحالیه که پارتنرم فقط 4 ساعت راه میاد و میره که منو ببینه🥲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگن میبره بلایی سرت میاره، بعد قضیه طوریه که پارتنرم خودش گفته من اوکیم که با خانوادت صحبت کنم و اون نگرانیشون رفع بشه ولی خانوادم اصلا قبول نمیکنن حتی حرف بزنن باهاش
۲۳ سالمه، خب میگم من نمیدونم تا کی زنده ام، حداقل اگه دارم عشقو تجربه میکنم کامل تجربه ش کنم ولی خان ...
این حرف احمقانه ایه دلیل نمیشه چون عمر ادم کوتاهه ابرو و شخصیت خودش و خانوادش رو زیر سوال ببره
قطعا کسی ک بخاطرش از خونوادت میگذری هیچوقت قدر این حرکتتو نمیدونه و اتفاقا برعکس همیشه بهت مشکوکه ک این ک ازخونوادش گذشت من ک چیزی نیستم و تردید بهت داره
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
این حرف احمقانه ایه دلیل نمیشه چون عمر ادم کوتاهه ابرو و شخصیت خودش و خانوادش رو زیر سوال ببره قطعا ...
یه بیرون رفتن ابرو و شخصیت رو زیر سوال نمیبره خب🥲، میریم یه غذا میخوریم یکم قدم میزنیم یکم حرف میزنیم و میبینیم ۶ـ۷ ساعت گذشته باز هم حرفامون میمونه و تموم نمیشه
یه بیرون رفتن ابرو و شخصیت رو زیر سوال نمیبره خب🥲، میریم یه غذا میخوریم یکم قدم میزنیم یکم حرف میز ...
خب دوستی ک همش قدم زدن و غذا خوردن نیست به جاهای باریکم میکشه ممکنه شهرتون کوچیک باشه واسه اینکارا فرهنگشو نداشته باشن و پدرمادرتو سرزنش کنن
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن