2777
2789
بچه ها من مودیم ونظراتم عوض میشه انعطاف پذیرم میتونم تبدیل به هرچی بشم یحاطر همین از آینده میترسم چی ...

تاحالا سابقه خودکشی هم داشتی یا به فکر خودکشی باشی؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم در گذشته خانوادت بهت اهمیت و توجه و محبت کافی رو ندادن، بخاطر همین تمام خلاهات رو در پوشش پیچیده بودن و شخصیت پیچیده داشتن داری میپوشونی ک ازشون فرار کنی.

باید با ی روانشناس حاذق حرف بزنی، تو فقط پر ازمحرومیت و کمبود توجه و محبت هستی، پیچیدش نکن برای خودت،بااین درد مواجه شو و بپذیرش و ب خودت عشق بورز و محبت کن و توجه کن و بها بده، تا اون حس کمبود ازبین بره کم کم 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

تاحالا سابقه خودکشی هم داشتی یا به فکر خودکشی باشی؟

خب من یجوریم 

یه روح مظلوم دارم ویه روح بی بند وبار 

الان بینشون گیر کردم 

میگم اگه بی بندوبار بشم با مظلومیتی ک دارم عذاب وجدان میگیرم 

ولی اکه مظلوم باشم ضعیف ومنفعل میشم 

نمیدونم چطور توضیح بدم 

ن دوست دارم مردم رو تجدید کنم باهاش ک بهم توجه کنن از توجه ومحبت خوشم میاد

می‌تونه نشانه های شخصیت مرزی باشه 

یا بی ثباتی عاطفیت بخاطر جلب محبت باشه و مهرطلب یا نمایشی باشی 

واقعا نمیشه پشت گوشی تشخیص اختلال داد

اما حدس من اینه چون بی ثباتی عاطفی و افسردگی و تهدید به خودکشی داشتی بیشتر به مرزی نزدیکه احتمالا

تشخیص خودش ممکنه چند جلسه طول بکشه به همین سادگیا نیست باید همه سوابق پزشکی و خانوادگی و روانی بررسی بشه

بهتره مجددا بری دکتر که تشدید نشه مشکلت

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

کتاب هایی ک بهت میگم رو بخون: 

زندگی خود را دوباره بیافرینید از جفری یانگ

درمان خلاعاطفی از جانیس وب

والدین سمی

مادران سمی

والدین خودشیفته

نیمه تاریک وجود - راز سایه - از دبی فورد

شفای زندگی - قدرت در درون ماست- از لوییز هی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

می‌تونه نشانه های شخصیت مرزی باشه یا بی ثباتی عاطفیت بخاطر جلب محبت باشه و مهرطلب یا نمایشی باشی واق ...

وای تو چقد ماهری 

دقیقا 

خمشو دارم 

ببین مستعد بیماری های روانیم 

همرو میتونم ایجاد کنم خیلی انعطاف پذیرم براش 

آلان چند وقته دارم نمایشی میشم 

قبلا مرزی طور بودم 

ممنون ازت 🤍

خواهش گلم♥️

می‌تونه نشانه های شخصیت مرزی باشه یا بی ثباتی عاطفیت بخاطر جلب محبت باشه و مهرطلب یا نمایشی باشی واق ...

بنظرت بی وبند بار باشم یا مظلوم ؟

ببین نمیتونم راهمو مشخص کنم 

باید همش کسی باشه ک تو سلطه اون باشم و اون راهمو مشخص کنه وذهنمو هدایت کنه 

وای تو چقد ماهری دقیقا خمشو دارم ببین مستعد بیماری های روانیم همرو میتونم ایجاد کنم خیلی انعطاف پذیر ...

چون اختلال ها علائمشون به هم نزدیکه و همبودی دارن و میبینی نشانه چندتا اختلال باهم بروز پیدا می‌کنه 

اینجا دیگه باید روانشناس قشنگ بررسی کنه که بفهمه اون اختلال اصلی چیه که این علائم هم حول اون میاد و سعی کنه روی همون کار کنه

اما همین که خودت میدونی چه مشکلی داری خیلی نشانه خوبیه و می‌تونه توی درمان بهت کمک کنه

هر کدوم از این اختلال ها هم باشه بنظرم چون توی شما پیشرفت نداشته و خود آسیبی یا آسیب به دیگران رو نداشتی با همون روانشناس قابل کنترله و نیازی به دارو نیست

در اولین فرصت مراجعه کن به یک روانشناس خوب

چون اختلال ها علائمشون به هم نزدیکه و همبودی دارن و میبینی نشانه چندتا اختلال باهم بروز پیدا می‌کنه ...

ممنون عزیزم 

الان وارد یه رابطه مخرب شدم 

عذاب وجدان دارم بابتش 

فک می‌کنم در آینده آسیب میبینیم 

ولی ازش لذت هم میبرم 

بنظرت بی وبند بار باشم یا مظلوم ؟ببین نمیتونم راهمو مشخص کنم باید همش کسی باشه ک تو سلطه اون باشم و ...

بی ثباتی عاطفی نداری؟

که مثلا امروز بگی من عاشق فلان چیزم چند روز بعدش بگی از اون چیز متنفرم؟

یا هیچ برنامه خاص و مشخصی رو نتونی ادامه بدی و هدف دقیقی برای زندگیت نداشته باشی؟