2777
2789
خیلی زرنگی 😂😂

تو هم همینجور😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان حس می‌کنم منم هستمتلقین شد بهم 😂🤍

کهن الگوی پرسفون داری، در موردش مطالعه کن، اون کهن الگو قدرتمندترین کهن الگو برای سفر به ناخودآگاه و کشف اسرار مخفی ذهنه، منم با همون قدرت تونستم ب اینجا برسم، همون قدرتی ک داریش، وقتی ازش استفاده کنی ب ملکه تبدیل میشی، ولی تا وقتی ازش استفاده نکنی همون دختربچه بازیگوش باقی میمونی، خیلی چیز جالبیه حتما درموردش مطالعه کن.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

کهن الگوی پرسفون داری، در موردش مطالعه کن، اون کهن الگو قدرتمندترین کهن الگو برای سفر به ناخودآگاه و ...

اره ذقیقا عالی بود. 

بهت درخواست بدم یه چیزی بگم 😂

وای دیروز مطالعه کردم

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئولیت هیچی رو بر عهده نگیره، ولی پرسفون بسیااااااار زیرک و باهوشه،ب هر چی ک نگاه میکنه عمیقا میتونه باطنش رو ببینه، انعطاف زیاد پرسفون باعث میشه ب هیچ شکل و قالب خاصی نتونه دربیاد، قدرت تلقین در پرسفون بسیار بالاس، جوری ک با دیدن هر فیلم و هر جمله و هر آهنگ ، سریعا پرسفون خودش رو جای اون میذاره و همینجور بازیگوشی میکنه.

پرسفون بااینکه قدرت و هوش زیااااادی داره ولی از کمبود خودباوری و اعتماد به نفس رنج میبره، بخاطر همین همیشه میخواد بقیه بهش بگن چیکار کن و چیکار نکن و ...، ولی روزی ک پرسفون دیگ از این شیطنت ها خسته میشه کم کم ملکه درونش شروع ب بیدار شدن میکنه، و کم کم از قدرتش استفاده میکنه و اعتماد ب نفس و خودباوری پیدا میکنه، اونوقت میتونه تاج و تختی برای خودش بسازه ک هیچکی ن دیده و ن شنیده😉😁

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئ ...

با قدرت تلقین تونستم یه کاری کنم ک فکرشم نمیکزدم 

واقعا باید قدرتمو بدست بیارم 

اره ذقیقا عالی بود. بهت درخواست بدم یه چیزی بگم 😂

همینجا بگو اگ میشه

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئ ...

دقیقا بخاطر این قیلم وسریال و روح شاعرانه دلم می‌خواد تجربه کنم همه چیزو 

با قدرت تلقین تونستم یه کاری کنم ک فکرشم نمیکزدم واقعا باید قدرتمو بدست بیارم

بگو ببینم چی بوده

نمیدونم چطور تشکر کنم به حرفام گوش دادی حس کردم کسی توجه کرد ممنون بخاطر وقتی ک گذاشتی

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم ❤️🌹

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿