2777
2789
عنوان

یا بچه نیارین یا دوتا بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 86 پست
حالا فکر میکنی بقیه که خواهر برادر دارن به چه دردشون خورده ؟ خود من اگر تک فرزندم بودم خوشبخت تر بود ...

آدمیزاد هیجوقت به داشته هاش قانع نیست

و کسی هم که نداره حسرت داشته های بقیه رو میخوره

همینکه دلتون بهش گرمه و میدونین روز مبادا یکی هست خاطرتون جمعه 

من بعد ۱۲۰ سال که پدر مادرم برن 

هیچکس برام نمیمونه و من بی کس میشم💔 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیوان خونگی جای تنهایی بچه را نمیگیره

بچه باید بتونه در کنار یک انسان دیگه اجتماعی بشه

خواهر و برادر داشتن واسه تربیت بچه نیازه به چند دلیل

1_ یاد میگیره باید به دیگران اهمیت بده و همزیستی را یاد میگیره

2_ دفاع از خودش را یاد میگیره

3_انتطارات و توقعاتش معقولانه تر میشه

4_بازی برای رشد بچه بسیار مهمه، داشتن همبازی باعث رشد کلامی و هیجانی بچه میشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
یهترین کارو کردیمنم خیلی پشیمونم ک چرا همون چند سال اول اقدام نکردم

اره ولی خیلی سخته …

الانم دیر نشده 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نگران نباش

هنوز وقت داری

درمانت تموم شد اقدام کن

یه سال خیلی زود بود اذیت میشدی

انشالا سال بعد اقدام کن که مریضیت هم کامل برطرف شده باشه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

حالا فکر میکنی بقیه که خواهر برادر دارن به چه دردشون خورده ؟ خود من اگر تک فرزندم بودم خوشبخت تر بود ...

دقیقا، چقدر تاپیک در مورد عروسا هست که میگن شوهرمون باید اولویت اول واخرش فقط زنش باشه و دائم به مادرشوهر وخواهر شوهر فحش وناسزا میگن، با تدبیر زنان نی نی سایت ادم بچه بیاره و به اینده اش هم فکر نکنه، چون تک فرزندی بده و بچه ها تنها میشن!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

این کلاس ها بزارش عالیه ..دیگه اصلا بفکر تنهایی نمیفته

کلاس زبان بزار از الان که عالیه 

دفاع شخصی یا تکواندو بزار 

۷ سالش شد بزار دوره های کامل شنا رو بگذرونه (شنای معمولی ،قورباغه ، پروانه و....) تا ۸،۹ سالگیشم ادامه داره و یه شناگر ماهر میشه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من بچه مو مهد نمیبرم چون پارسال میبردم دیدم مامانای اکثرا شاغلن بچه مریض بود ولی میوردن، بچه م همششش مریض میشد ، امسال میبرم یجا که حالت خانه بازی داره ساعتی پول میگیرن هزینه شم بالاتر از مهده اینطوری خیلی بهتره ماماناشون شاغل نیستن و بچه هروقت حالش خوب باشه میارن،

بنظرم ببر همچین جایی با بچه ها بازی کنه

من وقتی ۸ سالم بود خواهرم به دنیا اومدو تا هشت سالگی اجتماعی ترین ادم دنیا بودم و کلی دوست داشتم چه ...

مگه فقط اجتماعی بودنه؟

از خیلی راها میشه تک فرزند اجتماعی بشه. مهد و پارک و ...

تو چیزای دیگه تاثیر گذاره عزیزم.

مثلا تو تعدیل در خصوصیات شخصیتی. مثلا در تحمل شکست در بزرگسالی.و خیلیییییی چیزای دیگه. شاید بگی اینا رو هم میشه با کلاس و این چیزا یاد داد. ولی نه همه چیزو نمیشه. من خیلی مطالعه کردم در این مورد. تک فرزندی واقعا چیز خوبی نیست. حتی اگه امکانات زیادی برای اون یه نفر باشه

سخت نبود؟من دخترم یک سال و نیمشه باردارم یک سال و نه ماهگیش ابجیش ب دنیا میاد خیلی نگرانم😞

رک بگم؟؟

بیچاره ای

ولی ولی میگذره وچند سال دیگه راحت راحتی

اما پوستت کنده میشه باید کمکی داشته باشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

دخترم از اول تابستون تا آبان میرفت کلاس نقاشی. هفته ای دو روز اونم دو ساعت. اما دیگه نذاشتم. چون دخترم کلاس و آموزش رو جدی نمی‌گرفت و کلا دوست داره با بچه ها حرف بزنه بازی کنه. معلمش بهم گفت دیگه بچتو اینجا نیار!!! نمیذاره بقیه حواسشون جمع باشه! قبلش هم کلاس بازیگری میرفت اونجا هم همین داستان تکرار شد

برو سرچ کن اخرین مقاله علمی که اومده گفته منم چند وقت پیش دیدم

آخرین مقاله که دیدم در مورد دوقلو و تک قلو بود که احتمال دادن دوقلو ها بهره هوشی کمتری نسبت به تک قلوها دارن اونم هنوز تایید نشده

مقالات تایید شده تاکید روی دو تا فرزند با فاصله سنی 3 تا 5 ساله تا بچه ها بتونن تعامل اجتماعی، احقاق حقوق، همزیستی مسالمت آمیز، خلاقیت، داشتن انتظارات و توقعات به جا را یاد بگیرن. 

البته من خودم یکی دارم و با توجه به شرایط کاریم خیلی سخته واسم دومی را بیارم، ولی واقعا ظلم به فرزندم چون بچم عاشق بچه ها و بازیه و اولین کلمه ای که یاد گرفت بچه ها بود

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
این همه کلاس و مهد و... طرف میبینم گاهی خودش ب نون شبش محتاجه اونوقت ۳ـ۴ تا بچه اورده شعارشم این بود ...

یه خروار نه ولی دو تا عیبی نداره.

کسی که بتونه بچه رو مهد و کلاسای مختلف ببره اورن دو تا بچه رم میتونه.

ببین من مطالعه کردم. تحقیق کردم. یدونه بچه رو اصولی تربیت کردن وااااقعا سخته. و تو بعضی زمینه ها نشدنیه.