2777
2789
عنوان

یا بچه نیارین یا دوتا بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 86 پست
من خودم تک فرزندم راه دور ازدواج کردم ،یه همدم برای روزای سختم ندارمنه یه داداش دارم که پشت و پناهم ...

حالا فکر میکنی بقیه که خواهر برادر دارن به چه دردشون خورده ؟ 

خود من اگر تک فرزندم بودم خوشبخت تر بودم 

خیلی خیلی کم هستن خواهر برادرهای خوب و دلسوز

به پرندگان حساسیت داره. مهد نمیتونم بذارم چون تازه لوزه هاشو عمل کرده میترسم باز تو محیط شلوغ و آلود ...

چقدر نگرانی شما....این که نمیشه مهد نبرم چون ممکنه مریض بشه..به هر حال یک سری شرایط رو بریا اینکه بدست بیاری ممکنه برخی چیزها رو هم از دست بدی...ببرش این خانه های بازی که عصرها مثلا پول میدی دو ساعت بچه رو میبری تو این خانه های مخصوص کودک....توش قصه میگن...نمایش نامه اجرا میکنند و ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تک فرزندم راه دور ازدواج کردم ،یه همدم برای روزای سختم ندارمنه یه داداش دارم که پشت و پناهم ...

خدا حفظشون کنه.جنسیتش چیه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

مگه هدف فقط‌ فرزنذآوریه؟ بچه باید تو رفاه بزرگ شه نباید حسرت کوچکترین چیزا براش عقده شه باید محیط ار ...

فقط فرزند آوری نیست.

دقیقا بچه دوم میاد که بچه اول بهتر بزرگ شه.

که خواهر و برادر داشتن براش نشه حسرت. بازی با یه بچه دیگه نشه حسرت

وا از کجا میدونی اگه خواهر برادر داشت سرگرم میشد شاید از‌صبح تا شب جفتشون دعوا میکردن و کلافه میشدی

بعدش قرار نیست آدما بچه دار بشن با این وضعیت مملکت که بچه های قبلیشون سرگرم شن شاید توانایی تکمین نیاز های یک نفرو فقط دارن 

ثبت نامش کن کلاس.

و ببرش جاهای‌مخلتف و و و و

پیرینسس🎀🤍

😲😲 این از کجا اومد؟؟؟

برو سرچ کن اخرین مقاله علمی که اومده گفته منم چند وقت پیش دیدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ی شما نیاز به هم‌نشینی با همسن و سالان خودش داره نه حیوانات

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
فقط فرزند آوری نیست.دقیقا بچه دوم میاد که بچه اول بهتر بزرگ شه.که خواهر و برادر داشتن براش نشه حسرت. ...

من وقتی ۸ سالم بود خواهرم به دنیا اومد

و تا هشت سالگی اجتماعی ترین ادم دنیا بودم و کلی دوست داشتم چه ربطی‌داره

هیچوقتم احساس تنهایی نکردم

بستگی به جو خونه و روش زندگی داره

پیرینسس🎀🤍

بادکترش مشورت کن اگر مشکلی نیست ببرش مهد روزی دوساعت باهاش بازی کن

تابستون ها ببرش کلاس و کانون پرورش فکری 

بعدشم که مدرسه میره

من هم مخالف تک فرزندی ام ، ولی خوب وقتی چاره ای نداریم باید برای همین یک بچه تمام سعیمون رو کنیم 

ببرش تو اجتماع بچه ات باید با بچه ها تعامل داشته باشه نه حیوون 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بله حرف شما رو تایید میکنم

منم از پنج سالگی عذاب وجدانشو باهمین تنهایی های بچم گرفتم ولی اقدام نکردیم الان شده هفت سالش شما دست به کار شو دیر نشه 

و حتما امسال مهد بنویسش خیلی خیلی سرش گرم میشه..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دختر خواهر منم خیلی اجتماعیه و دیگه بچه ی این سنی نداریم. خواهرم کلی کلاس میبرتش تا احساس تنهایی نکنه، شما هم به نظرم همینکارو کن. ایشالا حالت هم به زودی خوب خوب میشه و وقتت آزادتر میشه.

فقط فرزند آوری نیست.دقیقا بچه دوم میاد که بچه اول بهتر بزرگ شه.که خواهر و برادر داشتن براش نشه حسرت. ...

این همه کلاس و مهد و... طرف میبینم گاهی خودش ب نون شبش محتاجه اونوقت ۳ـ۴ تا بچه اورده شعارشم این بوده بچه روزیشم با خودش میارع...😑وقتی یدونه داشته باشی اما اصولی بهش برسی براش وقت بزاری کلاسای مختلف ثبت نامش کنی بهش رسیدگی کنی خیلی بهتر ازینه ک یه خروار بچه بیاری حسرت ب دل شن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡