2777
2789
عنوان

یا بچه نیارین یا دوتا بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 86 پست
یه خروار نه ولی دو تا عیبی نداره.کسی که بتونه بچه رو مهد و کلاسای مختلف ببره اورن دو تا بچه رم میتون ...

نظرات فرق‌دارع دیگ‌.... من مخالف چنین چیزیم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

دخترم از اول تابستون تا آبان میرفت کلاس نقاشی. هفته ای دو روز اونم دو ساعت. اما دیگه نذاشتم. چون دخت ...

خب باید بذاریش مهد کودک تا اونجا انرژیش تخلیه شه و دوست و همبازی پیدا کنه

و جدا از این قضیه تو این دوره از همون اول باید بچه ها رو کلاسای مختلف گذاشت تا مهارت یاد بگیرن

بچه اتو برا بازی بذار مهدکودک

و کلاس موسیقی و شنا و نقاشی و اینا هم بذار

به جای غصه خوردن و حسرت همین یه دونه بچه اتو عالی و هدفمند تربیت کن

این همه تک فرزند تو شهرای بزرگ هست اونوقت شما به جای تمرکز رو بچه ات نشستی الکی غصه میخوری که چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از طرفی هم دخترم دوست داره رئیس گروه باشه. اگه کسی به حرفش گوش نده گریه میکنه.خیلی هم عاشق بچه هاست. بعد ک گریه هاش تموم شد میره بچه رو بعل میکنه میگه ببخشید اگه داد زدم بیا باز بازی کنیم! اونا هم باهاش بازی میکنن. ما روز در میون میریم پارک حداقل ۲ ساعتی هستیم اما دخترم برنمیگرده خونه. تو پارک همه بچه ها میرن خونه هاشون پارک خالی میشه دختر من همچنان میمونه میگه باز شب بچه ها میان وایستیم همینجا. من بخدا توان جسمی و روحی ندارم دیگه

شوهرم اصلا بچه نمی‌خواست. همین یکی هم الان بعد ۵ سال بازم میگه تو منو تو دردسر بچه انداختی! حتی یکبار برای یک ساعتم تو این ۵ سال نشده با بچه وقت بگذرونه. درسته ک مریضیم ژنتیکی اما بخدا قسم میگم همش تقصیر این زندگیه ک مدام حرص و جوش و غصه میخوام از همه نظر

سخت نبود؟من دخترم یک سال و نیمشه باردارم یک سال و نه ماهگیش ابجیش ب دنیا میاد خیلی نگرانم😞

سخت که هست ولی زود میگذره و عادت میکنی من کمکی هم داشتم الان دیگه راحته

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

چی میگی واسه خودت چه ربطی داشت اصلا خود درگیری داریدا

ظاهرا شما خود درگیری دارید ونمیشه مودبانه باهاتون حرف زد، فکر کردید کی هستید که اینطور حرف میزنید، گفتی خواهر بردار هم الان که بزرگ شدیم به دردمون نمیخورن منم در جواب که فکر کردم خیلللی میفهمید نوشتم حرفتون درسته والان ما از تک فرزندها حتی تنهاتریم، فقط همینو میدونم که تا اخر عمرم دلم نمیخواد با زن بی ادبی مثل شما حرف بزنم، از اونجائی هم که خیلی بی تربیتی دوست داشتی گزارش برام بزن اصلاااا برام مهم نیست،دیگه با زنهای مزخرف نی نی سایت همکلام نمیشم!!!!!!؛ 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است