سلام ۱ سال و نیمه ازدواج کردم تویه ساختمون با خانواده شوهر بعد جاریم شاغله خونه اش جداس ۱۲ ساله ازدواج کرده بعد این جاریم کارش نیمه وقت صبح تا ظهره ولی تا دعوتش نکنن نمیاد وقتی ام بیاد با شوهرش ساعت ۸ شب میاد ولی من زودتر میرم کمک میدم و اینا ولی من اصلا به چشمشون نمیام یعنی همش ازم توقع دارن انجام ندم میگن چه ادم بدیه جاریم هیچ کاری براشون نمیکنه ولی پدرشوهرم تو راه پله با صدای بلند میگفت جاریم رو به اسم میگفت که خیلی با معرفته خیلی خوبه و فلان میخواد من بشنوم... مادرشوهرم هم زیرابی میره غیر مستقیم کاراشو میکنه همسرم هم میخاد صمیمی باشم از طرفی میبینم اگه رو بدم همش توقع میکنن یبار انجام ندم میگن عروس خوبی نیست چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
خانواده شوهر من برعکسن هر عروسی ک براشون کار بکنه و لطف بکنه بهشون همیشه از اون تعریف میکنن خب طبیعت انسان همینه اما این خانواده شوهر تو خیلی احمقن دیگه نرو خونشون جای اینکه از تو متشکر باشن تورو بزارن رو سرشون مثه خدمتکار باهات رفتار میکنن
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂