2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم کردیم دیشب قرار بود امروز بریم مشاور ببینیم حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 67 پست
خوشبحالتون چ دغدغه های خوبی دارین سر این چیزا دعوا هم میکنین والا شماها کار خوبی میکنین نه ماها که ا ...

دغدغه های ما هم زیاده همش رو نمیشه گفت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
منم همبن فکرو میکنم طرفای ما کسایی ک عمل میکنن اکثرا طلاق گرفتن

پس ناراحت نباش.ماهم همینطور کل صورت کوبیده ساخته .عملبینی هم هر کی کرده زشت تر از قبلا شده مگر قوز داشته اصلا هم فرقی نکرده تازه باید مراقب باشه که مثل دندون مصنوعی میمونه .سرما بخوری نمیشه بینی راحت پاک کنی .باید مراقب باشی .

شوهرت به نظرم خوبه خیلی خوبه .زندگیت را شاد بکن .شوهرای بیشعور میگند برو عمل کن .خوشگل کن .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا اختیار خودمون رو نداریم بعضیا نمیدونم اونجاشون طلاست هرچی میگن شوهره میگه چشم

نه عزیزم یا تو انتخابشون دقت کردن یا اینکه با رفتارشون 

ولی بیشتر من میگم تو انتخابشون دقت کردن چون وقتی مرد خوب نباشه هر کاری کنی اثر نداره 

اگه زندگیت خوبه بیخیال عمل شو فعلا ولی باشگاهت میتونی با بچت بری نمیتونی؟ارایشگاه نرفتنت هم دست خودته اون حق اینو نداره جلوت بگیره ولی عمل فرق میکنه

پس ناراحت نباش.ماهم همینطور کل صورت کوبیده ساخته .عملبینی هم هر کی کرده زشت تر از قبلا شده مگر قوز د ...

ولی میخام ی مدت باهاش سنگین باشم چون خیلی غرور گرفته جدیدا میگه حرف حرف من باید باشه چون مردم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نه عزیزم یا تو انتخابشون دقت کردن یا اینکه با رفتارشون ولی بیشتر من میگم تو انتخابشون دقت کردن چون و ...

میگه باشگاه بمون مهر ماه ک پسرمون میره پیش دبستانی برو ولی واقعا حالم از تو خونه موندن بده انگار افسرده شدم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
میگه باشگاه بمون مهر ماه ک پسرمون میره پیش دبستانی برو ولی واقعا حالم از تو خونه موندن بده انگار افس ...

این ماه رو برو ثبت نام کن بگو اگه تونستم که همیشه میرم با بچه اگه نتونستم دیگه نمیرم.ببین یه موقع هایی میتونی و حق اینو داری رو حرفت بمونی اونم نمیتونه خیلی دستور بده ولی بعضی چیزا واقعا تا اون راضی نباشه نمیشه.دیگه باشگاه و ارایشگاه و... رو سعی کن خودت تصمیمش بگیری باشگاه مگه چقدره همش ۲ساعت فوقش حالا شاید رفتی بعدش دیگه حوصلتم نکشید که ادامه بدی

این ماه رو برو ثبت نام کن بگو اگه تونستم که همیشه میرم با بچه اگه نتونستم دیگه نمیرم.ببین یه موقع ها ...

آره چهارشنبه میرم حتما باید مجبورش کنم تو عمل انجام شده قرار بگیره 8 تا 10 هست اون تایم هم پسرم خوابیدم همش

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙