2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم کردیم دیشب قرار بود امروز بریم مشاور ببینیم حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 67 پست
عمل نکن وقتی اینقدر بدش میاد واقعا مهم نیس البته میتونی از مشاوره نی نی سایتیا استفاده کنی طلاقم ...

معلومه ک دلم نمیخاد طلاق بگیرم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

5 سال

عمل بینی چیزی نیست که راحت ازش سرسری گذشت .

یک ماه عمل مراقبت ویژه میخاهد .

درد داره .باید مادرتون مراقب باشه .

بعد از یک ماه ورم 

کلی رفت و برگشت .

بعدا کی میگه اونایی که عمل کردند پنجاه پنجاه موفقیت تمیز بوده گاهی زشت تر میشند گاهی خوشگلتر.

اگر ازمایش بدی جواب بد باشه قند داری پوکی استنوان راحت نمیشه عمل کرد .

شوهرت راضی نباشه زبونم لال یکی فلج هم شده بود.

منم عمل نکردم .بابام نمیزاره دعوا نداره .که .

ذهن مریض نداره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

خب دیگه   پس چالش درست نکن      بشین زندگیتو بکن در مورد باشگاه هم بهت بگم اگر خونه ورزش کنی یا برقصی خیلی ب نفعته هم بچت پیش خودته   هم باشگاه واقعا دردسرای خودشو داره بچت بزرگ شد برو 

خب دیگه پس چالش درست نکن بشین زندگیتو بکن در مورد باشگاه هم بهت بگم اگر خونه ورزش کنی یا برقص ...

میگه وایسا سال دیگه بچمون پیش دبستانی میره اونموقع برو

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

عمل بینی مهمه یا زندگیت .

من دماغم فوز داره .

خداراشکر شکر پسندیده .

شوهر بیشعور مردم میگه عمل کن ‌

بخدا بیشتر از این حرصم گرفته

حالا چیزی گفته .ازبس که جامعه خراب شده .بعضی از خانمها طلاق که میگیرند کل صورت میکوبونند میسازند.

عمل بینی مهمه یا زندگیت .من دماغم فوز داره .خداراشکر شکر پسندیده .شوهر بیشعور مردم میگه عمل کن ‌

نمیدونم منم براش کلی محدودیت گذاشتم دیگه نمیزارم ول بگرده دیشب گفتم توهم حق نداری بری با دوستات بیرون اگه برای من جرمه توهم باید محدود بشی گفت باشه و واقعا نرفت 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
حالا چیزی گفته .ازبس که جامعه خراب شده .بعضی از خانمها طلاق که میگیرند کل صورت میکوبونند میسازند.

منم همبن فکرو میکنم طرفای ما کسایی ک عمل میکنن اکثرا طلاق گرفتن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم منم براش کلی محدودیت گذاشتم دیگه نمیزارم ول بگرده دیشب گفتم توهم حق نداری بری با دوستات بیرو ...

من هم بدم میاد مرد با دوستاش ول بگرده معتادی چیزی میکنند .

ولی با عمل بینی مخالفم .

بعد از پنج سال حتی مال بازیگرا هم خراب شده .زاویه بینی دو برابر بینی قبلی طبیعی بوده زشت تر شده .مجبوری همیشه ارایش کنی زاویه بدی.

حتی پروتز لب .ژل صورت .چند ماه یک بار تمدید میشه .