2777
2789

نفسم ولی قطع شده اشکام همینطوری پایین میان🥲مگه کمه ده سال زندگی با بچه های کوچیک من چطور دووم بیارم ،چندروزه بفکر اینم جمع کنم برم خونه بابام غرور لعنتیم نمیذاره اینکه برم اونجا بغضم جلو بقیه بترکه اشک بریزم برام خیلی سخته خیلی داغووونم،سه روزه منو با بچه ها رها کرده فقط شبا واسه خواب میاد برای ی بحث واقعا کوچیک ک براحتی قابل حله مقصرش هم اون بود ولی چون بخاطر اخلاق مزخرفش که هیچوقت تو قهر سمتم نمیاد منم نرفتم سمتش دیگ خسته شدم حس میکنم تنهایی دارم این زندگیو نگه میدارم تو جاده یه طرفم مگ میشه مرد لاقل شب به شب نره سراغ زنش 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بری اولش سخته 

ده سال زیاده اره ولی تو قرارع حداقل‌ چهل سال دیگه با این مرد باشی 

میتونی؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن شرایط نگه داری ندارم باید ببره پیش مامانش شهرستان

وای گناه دارن بچه ها بدون مامان واقعا یتیم و بی پناهن بمون تو همون خونه با بچه هات زندگی کنین کاری م نداشته باش ب شوهرت فک کن طلاق گرفتی

چیکبار کنم عذاب بکشم تنها

چنتا بچه داری چی هستن و چندساله

زن روح خونست تو میتونی همه جیو درست کنی

بعضی وقتا مردا میزنن اون کانال

سخته ولی میگذره

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.