2777
2789
عنوان

نامزدم بهم زنگ نمیزنه حالا فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست
طرف بعد سه روز بیاد زنگ بزنه دو هفتس همو ندیدیم حالا ک دیروز میتونسه بیاد همو ببینیم خبری ازش نبوده ...

خیلی جالبه هم محلی هستید ولی دو هفتس ندیدین همو🙄

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میگی زنگ زد ج بدم

آره جواب بده ولی در حد یک دقیقه. بگو دستم گیره بهت بعد زنگ میزنم. هرچی گفت چیکار میکنی بگو بعد بهت میگم. بزار درموردت کنجکاو شه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
اره من درگیر امتحانامم اونم از خدا خواسته نمیگه بیا همو ببینیم دیروز ک میشد همو ببینیم ازش خبری نبود

یه قهر درست حسابی لازمه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ینی میگی زنگ زد ج بدم

خودتو سرگرم کن طوری که ذهنت درگیرش نباشه پاشو برو بیرون دوری بزن اگه دیدیش هم خیلی معمولی سلام علیک کن ببین بعد ازدواج یکم طول میکشه تا خوب بشه فقط بستگی داره چقدر خودتو وابسته بهش نشون بدی یجوری رفتار کن که اگه اون نباشه هم به یه ورت نیست و خودت برا خودن اینقدر سرگرمی که اصلا بهش فکر نمیکنی تا میتوووونی به خودت رسیدگی کن این مدت که ازش دوری چه بهتر موقعیت پیش میاد برات اگه چاقی لاغر شو اگه لاغری هم برعکس به پوستت موهات همه چیزت برس طوری که اگه بعد چند روز هم دیدت شگفت زده بشه از دیدنت و نتونه چشم برداره وقتی دیدیش هم با همه بگو بخند ولی با اون در حد یه لبخند و سلام خداحافظ تا ک....ونش حسابی بسوزه بی خیال نباشه دیگه

حرف زدن بی فایدس خیلی حرف زدم نتیجه نگرفتم

هیچوقت نه دیگه غر بزن نه گریه کن جلوش نه بهش بگو اون مرده نمیفهمه این چیزارو

تا میتونی یه دختر شاد باش تنها چیزی که ببینه توی تو میاد دنبالت شادی و سرزندگیته