2777
2789
عنوان

خواهرم چاهارتا بچه داره دوس ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 87 پست
کاش میشد اروم شم به ولای علی بحث خورد خوراک خسیس بازی نیست ولی بخدا سرسام میگیرم ازسرصداشون همش دعوا ...

الهی بگردم خیلی سخته میفهمم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

استارتر حق داری واقعا سخته

با لحن خوب بگو آبجی من به اندازه کافی زحمت و سختی دارم 

همین که از پدرشوهر مریضم و بچه هام نگه داری کنم و به کارای خونه م برسم هنر بزرگی کردم

لطفا یه کم شرایطم درک کن دیگه توان مهمون داری کردن ندارم

اگر متوجه شد که هیچ نشد دفعات بعد که زنگ میزنه یه بهانه ای بیار تا کم کم متوجه بشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا صبرت بده خیلی سختهکمکی نداریپدرشوهرت بچه ی دیگه ای نداره ببرتش پیش خودش،یا همسرت کمکت نمیکنهمگه ...

چرابچه داره اونارفتن ازاینجا ،والاه تویکی ازروستاهای تبریزم خونه خیلی قدیمیه بالای ۵۰سال سخت ولی متراژش ۲۵۰متره نمیدونم چقدربیارزه ،نه شوهرم کمکه نه بقیه خواهرشوهرا برادرشوهرا چون میگن شمادرقبال نگه داری ازپدر خونه روگرفتین .خدالعنت کنه شوهرم که من به خاک سیاه نشوند

😄آدم بچه که داره بیشتر حوصلش سر می‌ره...می فهمم چی می گه..من دو تا دارم.چون مجبوری همش با بچه ها سر ...

من دقیقا حرف شما رو درک میکنم چون خودمم دوتا بچه دارم و شرایطم همینه

گاهی با مادرم تلفنی حرف میزنم میگم بی حوصله م ،میگه چرا؟تو که بچه هات هستن و تنها نیستی!میگم نه دلم میخواد با یکی حرف بزنم نه فقط به بچه ها سرویس بدم

اما الان واقعا دلم برای استارتر سوخت،بنده خدا گناه داره،خواهرش خیلی بی ملاحظه س

خوبه آدما شرایط همدیگرو درک کنن

خودش حقوق یا پس اندازی نداره خرجش باشماس؟

بله خرجش باماست هیچ حقوقی نداره فقط خونه روسند زده به اسم شوهرم اونم خونه قدیمی زوار درفته ولی خب ۲۵۰متره،چون توخونه مشترکیم شوهرم پرستار نمیگیره چون زنا قبول نمیکنن چندباری گفتیم مرد هم که تویه خونه سخته ،۹۰سالش پدرشوهرم

چرابچه داره اونارفتن ازاینجا ،والاه تویکی ازروستاهای تبریزم خونه خیلی قدیمیه بالای ۵۰سال سخت ولی متر ...

عیب نداره گلم،دیگه خودتو فدای بچه هات کردی خوبه لااقل یه خونه واسه آینده بچه هات داری،

خودت تحمل نمیکنی منم بچه دارم همش نمیرم مزاحم کسی بشم ؟ تازه من بکی دارم چیو تحمل کنه ؟مگه هر کی بچه ...

منظورم  از اومدن خواهرش نبود منظورم درمورد حرفی راجب پدرشوهرش گفت بود گفتم اینجوری حرف نزن اجرت باخداست حالا که داری ازش نگه داری میکنی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
چرابچه داره اونارفتن ازاینجا ،والاه تویکی ازروستاهای تبریزم خونه خیلی قدیمیه بالای ۵۰سال سخت ولی متر ...

عزیزم شوهرت راضی کن خونه رو بفروشید یه خونه کوچیکتر بگیرید و با بقیه پول هم برای پدرشوهرم پرستار بگیرید

اینجوری خودت از پا درمیای

گناه داره اونم دلش برای خواهرش تنگ‌میشه میاد ببینت انرژی بگیره

والاه منکه توخودم انرزی نمیبینم .دیگه اخلاقم سگ شده یه پسر۱۵ساله دارم اکثرا باهم حرفمون میشه

گناه داره اونم دلش برای خواهرش تنگ‌میشه میاد ببینت انرژی بگیره

پس این بنده خدا از کی انرژی بگیره

استارتر گناه داره واقعا

خواهرش اگه خواهره باید باری از روی دوشش برداره نه اینکه خودش بشه سربار

6 تا بچه با یه آدم مریض تو خونه آدم داغون میشه

اگه استارتر خدای نکرده مریض بشه همون خواهر نمیاد یه لیوان آب دستش بده ،میگه من بچه دارم گرفتارم!!!

عزیزم شوهرت راضی کن خونه رو بفروشید یه خونه کوچیکتر بگیرید و با بقیه پول هم برای پدرشوهرم پرستار بگی ...

من میگم ولی کو گوش شنوا ،شوهرم میگه خونه ۲میلیارد نمیارزه اخه اخر یه کوچه باریکه نمیدونم راست میگه یانه ،با۲میلیارد حالا اگه بیارزه بنطرت میشه خونه خرید؟