2777
2789
عنوان

خواهرم چاهارتا بچه داره دوس ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 87 پست
بله،نه فامیل نیستیم به واسطه اینکه خونش سند زده به نام شوهرم اونم قبول کردمن کلفتی باباش بکنم الان ۹ ...

چکاریه بنام شوهرت زده تو چرا داری اینکارو میکنی؟؟؟ همسرت پول بده یه پرستار بگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تورا خدا اینجوری نگو میدونم سخته ولی بایدتحمل کنی اجرت باخداست

خودت تحمل نمیکنی 

منم بچه دارم همش نمیرم مزاحم کسی بشم ؟ تازه من بکی دارم 

چیو تحمل کنه ؟

مگه هر کی بچه داره طلبکار بقیس مزاحم بقیه بشه ؟

حوصلش سر نمیره میاد این ۴تارو از سر خودش باز کنهیه بار بدون تعارف بگو شوهرم میگه بابام اذیته بچه ها ...

واقعا هم بچه هاش زیادن ،من اینقدر بچه داشتم عمرا جایی میرفتم مهمونی اونم هر روز هر روز

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نه خدابزنه به کمرش مرتیکه هیز هوس باز

ممن یه کلیپ دیدم ور از جون تو یه خانوم این کارا رو می‌کرد مثل شما فقط مادر شوهر بوده به جای پدر شوهر عد دور از جون شما فوت می‌کنه آقا برای نگهداری بچه‌هاش ستار می‌گیره برای مادر پرستار می‌گیره برای درس بچه‌هاش معلم می‌گیره ای بردنشون به مدرسه اسنپ می‌گیره یا راننده می‌گیره برای خودشم که خودت می‌دونی دیگه پس خودتو تلف نکن عی کن اول خودتو آروم کنی خودتو رشد بدی می‌دونم سخته ولی خودتو نجات بده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این بنده خدا خواهرش کمک نیست وباله

🥺🥺

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
میفهمم ولی نگاه کن منو الان این شرتیطتت هست من تو شرایط شما نیستم قضاوت نمیکنم ولی داره میگذره با اع ...

کاش میشد اروم شم به ولای علی بحث خورد خوراک خسیس بازی نیست ولی بخدا سرسام میگیرم ازسرصداشون همش دعوا میگیرن ازیه طرف هم مریض هم هی ناله کنه ،بخدا گاهی دوست دارم سربه بیابون بزارم ازدست شوهربچه های خودم چه برسه به دیگری