2777
2789
عنوان

خواهرم چاهارتا بچه داره دوس ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 87 پست
بره بیرون بره پارک کافه غداخوری اخه تویه خونه ای که مریض سالمند پوشکی هم باشه که هی ناله کنه چه جداب ...

بهش بگو حالم بده واقعا اگه خواهره که نباید ناراحت بشه 

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری با ۴ تا حوصلش سر میره

😄

آدم بچه که داره بیشتر حوصلش سر می‌ره...می فهمم چی می گه..من دو تا دارم.چون مجبوری همش با بچه ها سر و کله بزنی ...خوراکی بدی غذا بدی عصرونه بدی میوه بدی آب بدی دستشویی ببری حموم ببری باز کنی جداشون کنی دنبالشون راه بیوفتی جمع و جور کنی در واقع دلت برای یه لحظه حرف زدن با دوستی خواهری مادری لک میزنه..دپست داری چند دقیقه از اون حالت ربات گونه خارج شی واسه همین حس می کنی حوصلت سر رفته.وقتی آدم می‌ره جایی بچه ها کمتر به مادر گیر میدن...و یه ذره می تونه نفس بکشه

..

البته تو این تاپیک حق با استارتر ه ...خودش درگیری داره حوصله نداره...خواهرش باید یه جای دیگه رو پیدا کنه واسه حوصله سر رفتنش

بله،نه فامیل نیستیم به واسطه اینکه خونش سند زده به نام شوهرم اونم قبول کردمن کلفتی باباش بکنم الان ۹ ...

الهی بگردم همسرت با خودت خوبه؟؟ 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بله،نه فامیل نیستیم به واسطه اینکه خونش سند زده به نام شوهرم اونم قبول کردمن کلفتی باباش بکنم الان ۹ ...

تورا خدا اینجوری نگو میدونم سخته ولی بایدتحمل کنی اجرت باخداست

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
واقعا سرسام میگیری من که مغزم سوت کشید ۶ تا بچه و ی پیرمرد

بعضی زنا خیلی بخودشون سختی میدن 

انگار دشمن خودشونن مدام همچیو تحمل میکنن تا یروزی از پا در میان انگار بدهکار همه عالم و ادمن 

بره بیرون بره پارک کافه غداخوری اخه تویه خونه ای که مریض سالمند پوشکی هم باشه که هی ناله کنه چه جداب ...

عزیزم یکبار تعارف وبزار کنار پیام بده بگو آبجی 

من تو خونه مریض سالمند دارم و نگهداری میکنم 

۲تا بچه دارم 

کارهای خونه

نگهداری از بچه ها 

پدرشوهرم

همه برام توانی برای مهمونداری نذاشته

از تو که خواهرمی میخوام درکم کنی 

آبجی من رفت وآمد ودوست دارم کی بهتر از تو که خواهرمی ولی الان وتند تند شرایطشو ندارم

لطفا درکم کن 

با کسایی که تاپیک 

دوس دارم خودم حلق اویزکنم😭😭

نه دور از جونت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حوصلش سر نمیره میاد این ۴تارو از سر خودش باز کنه

یه بار بدون تعارف بگو شوهرم میگه بابام اذیته بچه ها کمتر بیان یه بهونه ای بیار اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش بذار ناراحت بشه اصلا

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

خدا صبرت بده خیلی سخته

کمکی نداری

پدرشوهرت بچه ی دیگه ای نداره ببرتش پیش خودش،یا همسرت کمکت نمیکنه

مگه خونش چقد قیمتشه که بخاطرش این همه سختی میکشی