2777
2789
عنوان

خواهرم چاهارتا بچه داره دوس ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 87 پست

خانما بخوایم اینجوری فک کنیم باید هیچ جا نریم مثل ربات فقط زندگی خودمو بگذرونیم اینجوری سختتره که 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خوش به حالت خواهرت نزدیکه من بچم مریضه کسی نیست کمکم باشه خواهرام دورن خواهرزاده مثل بچهدخود ...

چه خوشبحالی خودم توخونه یه مریص پوشکی دارم هنر کنم صدای ناله های اون تحمل میکنم ،والاه خواهرمن تاحالا به دردم نخورده تازه پوشک بچه هاشم عوض میکنه دستاش نمیشوره 

با خونه پدر شوهرت زیر یک سقف هستید ؟

ازدواجت فامیلی بوده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شاید حوصله اش تنگ میشه ..جایی ندارد بره می یاد اونجا ...عیب ندارد تحملش کن

بره بیرون بره پارک کافه غداخوری اخه تویه خونه ای که مریض سالمند پوشکی هم باشه که هی ناله کنه چه جدابیتی داره که حوصله شون وابشه

با خونه پدر شوهرت زیر یک سقف هستید ؟ازدواجت فامیلی بوده؟

بله،نه فامیل نیستیم به واسطه اینکه خونش سند زده به نام شوهرم اونم قبول کردمن کلفتی باباش بکنم الان ۹ساله که پوشک میشه وبوی گهش کشته من

چه خوشبحالی خودم توخونه یه مریص پوشکی دارم هنر کنم صدای ناله های اون تحمل میکنم ،والاه خواهرمن تاحال ...

میفهمم ولی نگاه کن منو الان این شرتیطتت هست من تو شرایط شما نیستم قضاوت نمیکنم ولی داره میگذره با اعصاب خوردی هم میگذره با آرامش و کنترل خشم هم میگذره 

به قول فیلم شازده خداروشکر بدتر از این نسد یعنی همیشه ممکنه بدتر از این هم بشه 

به خدا من افسردگی داشتم با همه فامیل قطع رابطه کرده بودم با همه خانواده جنگ داشتم آخرش دیدم دارم نابود میشم من نمی تونستم اونا. رو عوض کنم خودمو که میتونستم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹