2777
2789
عنوان

مامانم با من و شوهرم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 40 پست
یعنی شما میرفتی ماه عسل با شوهرت نمی‌خوابیدی ؟؟که بعد مهمونی توقع دارن باهم برید توی یه خونه خانواده ...

بخدا هنگ کردم از حرفای مامانم. حالا جالبه من قبلا میومدم خونه پدرشوهرم می‌موندم و برمی‌گشتم خونمون مامانم یه چیزایی بهم می‌گفت که معنیش این بود که می‌دونه من رابطه دارم الان نمی‌دونم چرا اینجوری کرد.

مثل مادرش کوفتش نکنید ی شب خابیدن و گناه داره بلاخره اینم نازه عقد کرده دوسداره خب گناه داره مادر بن ...

از اون روز من نتونستم رابطه داشته باشم با همسرم و تا میایم خونه یا بقیه از پیشمون می‌رن می‌زنم زیر گریه اشکام بند نمیان هق هق گریه می‌کنم. 

بیشتر از اینکه پیش بابام و برادرم ابرومو برده ناراحتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا که معلومه از خداشون بود عروس بدون ریالی خرج فرستادن سر زندگیش مامانت حق داره عزت و احترامی به خ ...

چرا بدون ریالی خرج؟ خونه خریدیم ۱.۷۰۰ که ۱.۵۰۰ رو اونا دادن منم ۲۰۰ تومن از پول جهازمو گذاشتم. خونه اجاره کردیم تمیزش کردن یخچال و لباسشویی و تلویزیونمم خریدن گذاشتن. دو روزم مامانم اینا اینجا بودن حتی تو یخچال میوه و صبحونه و خریدن گذاشتن و رخت خواب و همه چی. بماند که شب شام دادن ناهارش رستوران رفتیم. دیگه ما که عروسی نداشتیم باید چیکار می‌کردیم؟

واقعا کار مادرت اشتباههدخترو دامادشو رسوا کردواقعا که

اصلا با خودش فکر نکرد که اینا زشته جلوی بابام و داداشم می‌گه؟ تازه داداشمم زنگ زده بود می‌گفت کارت زشت بوده دیگه. 

با برادرت صحبت کن یا خواهرت با مادرتون صحبت کنه و متوجهش کنه اشتباه کرده و شما بچگی شما کارتون اشتبا ...

خواهر ندارم با برادرمم نمی‌تونم اینجوری صحبت کنم اینو بخوام. الانم قهریم از اون روز. گفت دیگه به من زنگ نزن منم زنگ نزدم و وقتی زنگ زد جواب ندادم. 

چه طرز حرف زدنههم شوهرمه هم خیلی وقته ما رابطه داریم هم اصلا این چیزا مگه به مامانم ربط داره؟

دعوا داری ؟ جنبه نداری نظر کسیو نخواه 

مگه فحش دادم بهت 

خدا شفا عنایت کنه 

چرا بدون ریالی خرج؟ خونه خریدیم ۱.۷۰۰ که ۱.۵۰۰ رو اونا دادن منم ۲۰۰ تومن از پول جهازمو گذاشتم. خونه ...

خونه رو به نام شما خریدن؟ اگه به نام همسرتونه برا پیرسون گرفتن تازه شما پول رهن دادی برای پسر اونا این خرجا همه جا با دامادع

حق داری اسی

جیگرمو کباب کرد مامانم قشنگ. حالم از خونه و وسایل و همه چی به هم می‌خوره. شوهرمو می‌بینم گریه‌م می‌گیره.

پنج شنبه هم خاله‌م پاگشا دعوتم کرده واقعا نمی‌دونم چجوری با این قهر و وضعیت بریم.

جیگرمو کباب کرد مامانم قشنگ. حالم از خونه و وسایل و همه چی به هم می‌خوره. شوهرمو می‌بینم گریه‌م می‌گ ...

همه چیز درست میشه اسی غصه نخور

ما هم این روزا رو گذروندیم 

الان فقط یه هاله مبهمی از خاطرات تو ذهنمه

می‌گذره .....

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱