2777
2789
عنوان

مامانم با من و شوهرم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 40 پست
حرفش اینه تو باید صبر می‌کردی ماه عسل می‌رفتی ما میومدیم تو خونت یه مهمونی می‌گرفتیم بعددددد می‌رفتی ...

یعنی شما میرفتی ماه عسل با شوهرت نمی‌خوابیدی ؟؟

که بعد مهمونی توقع دارن باهم برید توی یه خونه 

خانواده های ایرانی تکلیفشون با خودشونم معلوم نیست بخدا از یه طرف سریع عقد میکنن میگن نامحرم هستن گناه نکنن از اون طرفم میگن حق ندارین کنار هم بخوابین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله عزیزم شوهرت ولی شما هنوز عقد هستی پس باید به حرف پدر و مادرت گوش بدی

مثل مادرش کوفتش نکنید ی شب خابیدن و گناه داره بلاخره اینم نازه عقد کرده دوسداره خب گناه داره مادر بنطرم باید ابرو داری میکرد بعد بدون حرفی میگف بقیش باش برا بعد ماه عسل

من همیشه بیادت میمونم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه من فکر نمی‌کردم کارم اشتباه باشهخونواده همسرم شب مارو از زیر قران رد کردن فرستادن خونه خودمون یع ...

اونا که معلومه از خداشون بود عروس بدون ریالی خرج فرستادن سر زندگیش مامانت حق داره عزت و احترامی به خودت و خانواده است نذاشتی

یعنی شما میرفتی ماه عسل با شوهرت نمی‌خوابیدی ؟؟که بعد مهمونی توقع دارن باهم برید توی یه خونه خانواده ...

مشکل خونواده اش کنار هم خوابیدن نیست مشکل اینه که چرا اینقدر بیصدا رفته سر زندگیش والا سه بار ازدواج کرده ها هم اینجور نمیرن

مشکل خونواده اش کنار هم خوابیدن نیست مشکل اینه که چرا اینقدر بیصدا رفته سر زندگیش والا سه بار ازدواج ...

بله اینم درسته

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چرا انقدر زندگی رو سخت می‌گیرین من به اندازه موهای سرم آدم می‌شناسم که قبل از مراسم عروسی مدت کوتاهی مثلاً ۱ماه ، رفته خونه خودش زندگی کرده

چقدر مردم و خانواده‌ها درگیر حاشیه‌ ن 😑

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱

واقعا کار مادرت اشتباههدخترو دامادشو رسوا کردواقعا که

چرا از دید مادرش نگاه نمیکنید دخترشو از زیر قرآن رد کردن فرستادن سر زندگی بی سرو صدا واسه خودتون اینو میپذیرید خودتون از یکی از مراسماتون نمیگذرید حداقل جشن نمیگیرند چهار تا بزرگتر بیاد بشینه لباس عروس بپوشه اینجور کی عروس برده آخه 

ماهم رسم نداریم تا عروسی خونه طرف بخابیم ولی بنظرم مامانت باید ابرو داری میکرد کارش زشت بود کاری ک ش ...

ببین همه چی گفتا بهم. تازه رفته به داداشم و بابامم گفته. ما عروسی قرار نیست بگیریم اخه. قرار شد خونه بخریم که خریدیم. الان نمی‌دونم چجوری برگردم خونمون و بقیه خریدامو انجام بدم یا اصلا خونه پیش مامانم اینا بمونم.

اولا گریه نکن چون تاثیری نداره دوما خیلی مودبانه با مادرت صحبت کن بگو کسی که اطلاع نداره شب کجا خواب ...

من به مامانم همینارو گفتم اما اون هی می‌گفت انقدر عجله داشتی فلان بودی بعدم دیگه به ما ربطی نداره هر اتفاقی برات بیفته و شروع کرد گذشته رو کوبیدن تو سرم و اصلا یه افتضاحی ریخت رو من.

ببین همه چی گفتا بهم. تازه رفته به داداشم و بابامم گفته. ما عروسی قرار نیست بگیریم اخه. قرار شد خونه ...

با برادرت صحبت کن یا خواهرت با مادرتون صحبت کنه و متوجهش کنه اشتباه کرده و شما بچگی شما کارتون اشتباه نبوده ها ولی خب رسمتون چیز دیگه ای میگه فقط کافیه مادرت ساکت شه دیگه هیشکی ب روت نمیاره مادرتم باید بزرگتری از خودتون ساکتش کنه

من همیشه بیادت میمونم ...

نمی‌دونم والا چی بگم مادرها سخت میگیرن گاهی دلشون می‌خواسته همه چیز جور باشه بعد زندگی رو شروع کنید

ما چون خونه خریدیم دست بابای خودم و شوهرم خالی شد قرار شد خیلی اهسته تر خریدامونو کنیم اما خونه رو اجاره کردیم وسیله های بزرگمم شوهرم خریده گذاشته.

عزیزم شما اصلا مادرتو به حساب نیوردی حق داره قبلش باید زنگ می‌زدی باهاش درمیون میذاشتی

باورت می‌شه اصلا نمی‌دونستم کارم اشتباهه؟ مامانم اینا اومدن دوشب موندن رفتن شب بعدش دیگه شوهرم اومد موندیم. می‌دونستم ناراحت می‌شه بهش نمی‌گفتم.

بله عزیزم شوهرت ولی شما هنوز عقد هستی پس باید به حرف پدر و مادرت گوش بدی

خب ما خونه اجاره کردیم واسه چی؟ بعد مگه چی فرق کرده؟ ما قبلا هم رابطه داشتیم. مامانم می‌تونست جلوی بابام و داداشم نگه حداقل. مهمونی هم می‌گرفتیم تموم می‌شد.