2777
2789
عنوان

نامزدم سه تا تفنگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 139 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب

ببین یه جورایی مثل پشت گرمیه براشون

فرهنگیه که از قدیم مونده

درسته الان خیلی همه چی عوض شده

اما یه سری تفکرا خواسته ناخواسته منتقل میشه

مثلا همین شلیک هوایی تو عروسی

که الان دارن سعی میکنن که رسمش و بردارن

چه گنگستری هستی تفنگ نداری😅😅

من خیلی دوست دارم یکی اسب سواری یکی تیر اندازی متاسفانه سمت ما این چیزا نیست یا کلاساش اگه یه روز مونده به عمرم میرم سمت مناطق لر نشین این دو تا رو تجربه میکنم😪🚶‍♀️

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
خودش می ره 🥲

میره روان شناس؟

پس حتما با هم دیگه یه روان شناس برید جهت مشاوره و آشنایی قبل ازدواج.

بدون اینکه شوهرت بفهمه به روان شناس قبل ازدواجی که رفتید شرایطش را بگو تا اگر مشکل خاصی داره،پیگیری کنه و بهت بگه

وگرنه بعدا به مشکل میخوریا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

[QUOTE=367259781]اینو خودم گرفتم یلدا 😐😂😂😂این[/QUOTEاین عکس قبول نیست😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=367259781]اینو خودم گرفتم یلدا 😐😂😂😂این[/QUOTEاین عکس قبول نیست😀😀😀

عکس زیاد دارم با لباس محلی شب یلدار 

تو عروسی تکی دست پدر دست مادر همه جور دارم این عکسی ام که فرستادم چند جهت انداختم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عکس زیاد دارم با لباس محلی شب یلدار تو عروسی تکی دست پدر دست مادر همه جور دارم این عکسی ام که فرستاد ...

بختیاری هستی یالر؟ یاترک ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما لرا برنو داریم چیز عجیبی نیست نگران نباش

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉