2777
2789
عنوان

احساس میکنم دارم از حال میرم

127 بازدید | 12 پست

رژیم گرفتم امروز

اونقدم کم نخوردم ۶ قاشق برنج خوردم خرما و گردو خوردم یذره ماهی و اوردمش بالا و پرتقال و نارنگی

ولی انقد حالم بده دارم از سرگیجه میمیرم حس میکنم الان دیگه غش میکنم بخدا😭😭😭خرمام میخورم تاثیری نداره غذای توی یخچالم ماهیه ک دوستندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا علائم ویروس چینی جدید هست 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

الان یک چیزی بخور 

ولی اگر وزنت بالاست و روز اول رژیمت بوده طبیعیه کم کم عادت میکنی و سعی کن فعلا خیلی کم نخوری کم کم کمش کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان یک چیزی بخور ولی اگر وزنت بالاست و روز اول رژیمت بوده طبیعیه کم کم عادت میکنی و سعی کن فعلا خیل ...

بالا نیست وزنم

چون باشگارو ترک کردم برا کنکور رژیم میگیرم یوقت چاق نشم