2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 126 پست
از کجا معلوم جدا بشی و دل شوهرت بشکنه تو ازدواج بعدیت موفق میشی بچه سالمی داشته باشی؟

صد در صد که دل شوهرم می‌شکنه همینطور که دل خودم شکسته ولی خب هر جور فکر میکنم عاشق بچه ام دلم میخاد بچه ای با عشق بدنیا بیارم این حقه منه 😭😭

من مذهبی نیستم اطلاعات ندارم ولی اینکارمشکل شرعی نداره؟

والا تو کشور داره انجام میشه

بنظر شخصی من که مشکل داره...

اصلا برام باورپذیر نیست که بدون مشکل شخصی باشه

هم اینکه بچه عملا با کار حرام نطفه اش بسته میشه

اولینش خ.ا هست چون اقا برای دادن اسپرم اون لحظه نمیتونه که تو بیمارستان با خانومش رابطه داشته باشه که،خ.ا میکنه نمونه رو میریزه تو ظرف

این اولی

دومی اینکه اون بچه انگار بچه اون خانوم و اون اقاییه که اسپرم اهدا کرده

فقط داره با ناپدریش بزرگ میشه انگار

برام قابل هضم نیست

خدا کمک کنه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا تو کشور داره انجام میشهبنظر شخصی من که مشکل داره...اصلا برام باورپذیر نیست که بدون مشکل شخصی با ...

دلش رو چرکین نکنه

رهبر تایید کرده

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
صد در صد که دل شوهرم می‌شکنه همینطور که دل خودم شکسته ولی خب هر جور فکر میکنم عاشق بچه ام دلم میخاد ...

منم بچه دار نمیشم سر همینم افسردگی گرفتم ولی هیچوقت حاضر به جدایی نیستم و فکر نمیکنم تو دنیا کسی اندازه من عاشق بچه باشه، میسوزم و میسازم چون توانشو ندارم جدا بشم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

کاش شوهر منم نابارور بود، واقعا تو این اوضاع نمیشه بچه بدنیا آورد ، خیلی سخته

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

بچه ها خیلی شیرینن از کجا میدونی دوسش نداشته باشه شاید نگاهش به صورت معصومش بیفته به دلش بشینه درسته باید ریسک کنی اما بنظرم ارزششو داره

ببین برخوردش با بچه های دیگه چطوره مثلا بچه هایی که تو کوچه میبینه تو فروشگاه تو اینستا اگه واسشون ضعف میره میتونه اونو هم بپذیره

نظرشوهرت راجع به اسپرم اهدایی چیه؟من اطلاعی ندارم مگه قرارنیست ازاسپرم خودش باشه؟

اسپرم اگه خودش داشت که خانوم باردار میظد.اسنش اهداییه.یعنی اهدا میکنن.ژن مادر رو داره ولی پدر نه

دلش رو چرکین نکنهرهبر تایید کرده

میدونم

چیزی رو ک رهبر تایید کنه یعنی واقعا حلاله

من دارم نظر شخصیمو میگم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

صد در صد که دل شوهرم می‌شکنه همینطور که دل خودم شکسته ولی خب هر جور فکر میکنم عاشق بچه ام دلم میخاد ...

حق توعه؟

شماهم میتونستی نازا باشی

اونوقت چه انتظاری از شوهرت داشتی؟

بعد فکر میکنی بعد طلاق شوهر بهتری پیدا میکنی؟

نه اسپرم اهدایی از کسی دیگه هست تخمک از خودم

عزیزم زندگی بعد از بچه گل و بلبل نیست

فکر کردی بری بعد ازدواج کنی خوبیای شوهرتو نداشته باشه حالا بچه هم داشته باشی دنیا گلستون میشه

بشین زندگیتو بکن رازی باش به مصلحت خدا

نظر همسرت درمورد پرورشگاه چیه؟ بچه از پرورشگاه بیارید قبول میکنه؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..