2777
2789
عنوان

دلیلش چیه

57 بازدید | 8 پست

سلام ، پسری که دور خودش حصار کشیده ، نه به دخترا توجهی می‌کنه و نه می‌زاره کسی رو بهش معرفی کنن، صد در صد کسی رو داره ؟ پسری رو میشناسم چند ساله تو این حالته ، اگه کسی رو داشت تا حالا ازدواج کرده بود چون شرایطش رو داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم شخصی که میگی از اقوام نزویکت نباشه و ناراحت نشی 

صادقانه بگم یبس و عقب مونده هستن عزیزم 

یه پسرخاله دارم همینجوری بود از اولشم 

کلا محل دخترانمیداد رودخترهموهای بدبخت منم کلی عیب گزاشت هرکیو معرفی کردیم یه چرتی گفت حالام همونجوری گوشه خونه فسیل شده دخترای عیب دار مردمم سر بهترین زندگیارفتن اتفاقا 

بعضی آدما میل جن سی صفر دارنیا همج نس گرا هستنیا میل جنسی هم دارن ولی به دلیل مشکلات روحی از دخترجما ...

وقتی خیلی کوچولو بوده مادرش فوت می‌کنه و با یه نامادری بدجنس بزرگ شده، این می‌تونه تو روحیه ازدواجش اثر بذاره؟

امیدوارم شخصی که میگی از اقوام نزویکت نباشه و ناراحت نشی صادقانه بگم یبس و عقب مونده هستن عزیزم یه پ ...

نه اینی که میگم یه دوره ای توجه میکرد  مثلا پیگیر منم بود اما الان اینطوری شده، حس می‌کنم به خاطر غرورشه

بره بمیره اه چقد بدم میاد 😒😅مرده شور آشغال

شایدم شکست عشقی خورده ، بدبختی اینجاست قبلاً اون منو میخواست من نمی‌خواستم الان برعکس من میخوامش اون محل نمیده،