2777
2789
عنوان

شوهر زورگو

633 بازدید | 44 پست

بچه ها قرار بود پنجشنبه مادرشو برادرش اینا بیان خونمون شام بعد یهو مامامان زنگ زد گفت فردا میاییم بعد اینکه قطع کرد من گفتم وای طی نکشیدمو کارام میمونه چون قرار بود پنجشنبه که شوهرم خونس کمکم کنه یهو عصبی شد گفت حرف نزن قاطی میکنم گفتم من که نگفتنم چرا روزش عوض شد یا نیان گفت تو بیخود میکنی بگی مگه جرات داری بگی....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب برا فردا آماده باشید چاره چیه

نمی ارزع چند روزم باهاش قهر باشی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
انقدر ناراحت شدم گفت مگه میتونی بگی نیان بیخود میکنی بگی قرارمون پنجشنبه بود خودشون انداختن فردا

حق داری

ولی بنظرم هیچی نگو تا بیشتر از این حساس نشه اینجور مردا نباید جوگیرن 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
با یه کلمه حرف من قاطی کرد

میدونم 

مثلا خواسته جلوجلو های هوی بندازه که دیگه شما اعتراض نداشته باشین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
انقدر دلم شکست الکی شلوغش کرد گفت مگه حرات داری چیزی بگی بیخود میکنی...

عزیزم🥺

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
کاس میشد جدا شم کلا زندگی با این مرد جهنمه

ناراحت نشید قرار نیست ک مکمل باشن