2777
2789
از هر لحاظ حرفتون درستولی بچه دار شدن تصمیم دو نفره هس ن ک رابطه مشکوک داشتم عه بچه نمیخام باباش بگه ...

کلا به نظرم هم خانوم مقصر هستن هم آقا

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
طرف آمادگی نداره میتونه پیشگیری کنه ، دو تا روش جلوگیری رو همزمان استفاده کنه ، نه که یه موجود زنده ...

بله ولی وقتی ن شرایط داره ن رضایت داره حامله شده چون آقا بالاسری هست باید نگهداره و یک عمر اذیت؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر دسته بیل هست چون میتونه منو بکشه و زندان نره چون بچه خودش بوده ولی این بحث ربطی ب مسئله نداره 😂

این قانون هست  قانون چیزیه ک میتونه تغییر کنه  قانون غلطی هم هست  کسی ک ولی دم باشه  حتی اگ از قصاص جون به در برد باید بنا به جنبه عمومی محاکمه بشه  ک متاسفانه مثل خیلی چیزای دیگ نو ایران اینم به باد مسخره بازی گرفته شده 

ولی 

احساس به فرزند قانون نیست  ک بخواد با امر یه آدم تغییر کنه  منو شما هم نمیتونیم تعیین کنیم ک پدر احساس نداشته باشه وفقط مادر احساس داشته باشع 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

باشه تو بروتو دادگاه اینطوری نظر بده یه طوری داره حرف میزنه انگار از مریخ داره پیام میده

من خدا رو شکر بچه ندارم رابطه ام ندارم ولی تو ضمن عقد قطعا باید برا رضایت من بچه دار بشیم در غیر این صورت بنده حق سقط دارم کار ب دادگاه و شکایت نمیکشه

بچه ها بخدا مردا هم آدمن از اون جبهه شدید فمنیست بودن در بیاین اینقد یکطرفه و نامردانه فکر نکنین اگ ...

اگه قضیه برعکس بود پدر بچه رو نمیخواست همه حق رو به خانوم میدادن و فحش میدادن که چرا آقا جگرگوششو سقط میکنه اما الان اقا نقشی نداره 

اگه قضیه برعکس بود پدر بچه رو نمیخواست همه حق رو به خانوم میدادن و فحش میدادن که چرا آقا جگرگوششو سق ...

دقیقا دیدم همچین تاپیکی ک مرده رو به باد فحش گرفتن البته حقش بوده  میخاست حواسشو جمع میکرد پیشگیری میکرد دست تو جیب مبارک میکرد و ابزار پیشگیری میخزید 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ایم تصمیم دونفره یعنی چی زن هر موقع خواست سقط کنه مرد هیچی ندونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی موقع خرجی دادن شرایط ...

الان روحیه شوهر من چون من بچه شو نمیخام خراب میشه؟! من قراره تربیتش کنم اون فقط میخاد خرج زندگیمون رو بده ! این چ منطقی هس اخه روحیه پدرانه تو این سایت ۸۰ درصد ندارن پولی هم خرج نمیکنن یه بازی با بچه شون نمیکنن الباقی بماند

الان روحیه شوهر من چون من بچه شو نمیخام خراب میشه؟! من قراره تربیتش کنم اون فقط میخاد خرج زندگیمون ر ...

این نهایت بی انصافیه ک بدون اطلاع پدر بچه اونو سقط کنی 

حالا شما منطق خودتو داشته باش اما من از مرد چیزایی ک شما گفتیو نمی‌بینیم پدرمو میبینم ک ی تنه بچه بزرگ کرد مردهایی رو میبینم ک برای خانوادشون همه کار میکنن اما اون زن بخودش اجازه میده بدون اطلاع سقط کنه و خودشو محق بدونه