2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین گل چ قبول کنین حرف بنده رو یا گارد بگیرید یه حقیقته اون بچه تو بدن تو رشد میکنه تو ب دنیا میاری ...

باشه تو بروتو دادگاه اینطوری نظر بده 

یه طوری داره حرف میزنه انگار از مریخ داره پیام میده 

...
منم باهاش موافقم نه اینکه همسر نقشی نداشته باشه ولی نقشش صرفا رابطه جنسی بودهمادر باید نه ماه بچه رو ...

والا قبلشم هزینه ها با پدره تمام سونوها داروهای خوب بارداری به همین راحتی نیست در ضمن اون بچه عصاره ی وجود مرد هم هست حتی حیوانات هم با اینکه زحمت با جنس ماده اس پدری میکنن اونوقت ما ادعامون میشه

نقش اسپرم رو داره و بس ! از لحاظ جسمی روحی زن باید بخواد این خودخواهی مرد ب زن در طول تاریخه

ایم تصمیم دونفره یعنی چی زن هر موقع خواست سقط کنه مرد هیچی ندونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی موقع خرجی دادن شرایط روحی مرد در نظر گرفته نمیشه از صبح تا بوق سگ کار کنه 

همه چی بعد از ازدواج دونفرس عزیز من اونم مسئله ب این مهمی

ن خانوم منظور بنده رو متوجه نمیشید و همه یه گاردی دارن ب حرفم

چون بلد نیستی حرف بزنی 

پدرم خرج دوا و دکتر و خوردو خوراک پوشاک و مسکن و اینا میده اینا نمیبینی فقط زاییدن و میبینی

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه اون مرد هم محسوب میشه چه معنی داره بدون اجازه شوهرش سقط کنه

از هر لحاظ حرفتون درست

ولی بچه دار شدن تصمیم دو نفره هس ن ک رابطه مشکوک داشتم عه بچه نمیخام باباش بگه من میخام !!! 

ن خانوم منظور بنده رو متوجه نمیشید و همه یه گاردی دارن ب حرفم

منظورتون واضحه مشخصه پدرتون رو فقط به چشم عابربانک نگاه میکنید و براتون مهم نیست از وجود پدرتونم هستید! من خودم مادرم با بارداری سخت و زایمان سخت ولی هیچوقت به خودم این حق رو نمیدم که بچه ی مشترکم رو بدون اجازه سقط کنم مگر اینکه لک لکا آورده باشنش

بچه ها بخدا مردا هم آدمن از اون جبهه شدید فمنیست بودن در بیاین اینقد یکطرفه  و نامردانه فکر نکنین اگ تا قبل این دنیا مرد سالار بوده حالا به خاطر فمنیست داره زن سالار میشه و از تعادل خارج میشه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

چه بی منطق یعنی یکی شما رو بکشه دور از جون فقط مامانت حق داره ناراحت بشه؟پدرت دسته بیله😐

پدر دسته بیل هست چون میتونه منو بکشه و زندان نره چون بچه خودش بوده ولی این بحث ربطی ب مسئله نداره 😂